Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 18 éves lány meddig várhat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves lány meddig várhat?

Figyelt kérdés
Nem szeretném magamat azonnal odaadni neki, szerintetek mi az a maximális idő, ameddig "várathatok" egy pasit? Ugyanis ez az első kapcsolatom,és...még szűz vagyok,de nem szeretném elsietni, szeretném megismerni a párom...és ehhez nekem idő kell. Szóval szerintetek meddig várathatom?
2009. máj. 29. 18:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt több kapcsolatom, de sose éreztem magamban a hévet, hogy le is feküdjek velük. Aztán elkerültek fősulira, egy évig kiéltem magam, de még akkor sem történt semmi szex, csak petting. Minden bulin más sráccal. Nagyon gázosnak éreztem magam, de csak azért sem akartam odadobni mkagam egy éjszakáért.

Aztán megkezdődött a 2. év, s szintén egy bulin megismerkedtem egy sráccal, csak csók volt, s az is hajnalban. Eltelt a hétvége, s köv. hét szerdán úgy éreztem, it az idő. Ő még nem akarta, pláne, hogy tudta, mi a szitu, de én igen. Azóta is együtt vagyunk (6 éve), működik minden, ma már ő a férjem.

Lehet, hogy régimódinak tűnik a sztori, de így hozta az élet.

Te is tudni fogod, mikor vagy rá készen. S akkor lesz a tuti élvezet...:-)

2009. máj. 29. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Nem vagy vénlány ... ejnye! Emiatt ne siesd el!

Én 21. szülinapom után nem sokkal jutottam elhatározásra, és semmit nem bántam meg.

2009. máj. 29. 18:59
 13/16 anonim ***** válasza:
93%

18:54-es vagyok

Én 17 leszek, és eszem ágában sincs odaadni is valakinek a szüzességem :) az kapja meg, aki megérdemli :D

2009. máj. 29. 19:01
 14/16 anonim válasza:
90%
ameddig úgy nem érzed hogy tényleg érdemes odaadnod magad ha megérdemli
2009. máj. 29. 19:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Vartam 2 evet a baratnomre es ezert le vagyok szavazva

mindegy nem azert valaszoltam kerdesedre h nezzem h ki mennyit szavazz ream

akkor ide irom a masik felet

ki vagy oregedve mar nem kellesz senkinek mert csak a 12-16 evesek szamitanak fiatalnak nem a 18 evesek szuzek

2009. máj. 30. 09:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Sztem ne szabjál meg idő korlátokat.Én megmondom őszintén,fél évnél többet egy nőre sem várnék ha férfi lemnnék,ha addig nem alakul ki a megfelelő bizalom,akkor 2 év mulva sem fog,ergo nem értem ennek mi értelme.. Ha 2 évig nem kivánsz valakit,az nagyon nem normális.Palimadár vagy öregem.. Amugy meg miért jó az ,ha minél tovább váratod? Te nem kivánod meg : Ha meg igen minek kinzod magad? otthagyhat 1 honap 1 év 10 év után is,teljesen lényegtelen mennyit "vár" rád..
2009. máj. 30. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!