Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy 18 éves lány meddig várhat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 18 éves lány meddig várhat?

Figyelt kérdés
Nem szeretném magamat azonnal odaadni neki, szerintetek mi az a maximális idő, ameddig "várathatok" egy pasit? Ugyanis ez az első kapcsolatom,és...még szűz vagyok,de nem szeretném elsietni, szeretném megismerni a párom...és ehhez nekem idő kell. Szóval szerintetek meddig várathatom?
2009. máj. 29. 18:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Hát szerintem mindenki más,én max-ot nem tudok mondani de minimum egy hónap,hogy ha szeret a srác akkor vár addig amég te felkészülsz rá:)
2009. máj. 29. 18:52
 2/16 anonim ***** válasza:
93%
Addig amíg úgy nem érzed h felkészültél és itt az idő. Ha pedig a barátod ezt nem érti meg akkor nem érdemel meg téged.
2009. máj. 29. 18:52
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
ha szeret a srááác..akor kivárja azt az időt..ameddig te felkészültél ráá:)
2009. máj. 29. 18:53
 4/16 anonim ***** válasza:
93%

Ha nagyon félsz még, akkor várjál addig ameddig te jónak érzed. Persze itt nem évekre gondolok, de mondjuk ha nem tud várni pl. 4-5 hónapot akkor nem érdemel meg.

De ne görcsölj, ha már te is akarod, ne törődj semmivel, csak add át magad az érzésnek!! :)

2009. máj. 29. 18:54
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem addig mindenképpen várj, amíg nem érzed azt, hogy teljesen kész vagy az elsőre. Ha a fiú tolakodó, vagy nem hajlandó várni, akkor nincs mit tenni ... vagy találtok valami kompromisszumos megoldást, vagy el kell egymástól búcsúzni.

Tetszik a hozzáállásod! :)

2009. máj. 29. 18:55
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Köszönöm a válaszokat! Szóval szerintetek nem ciki, hogyha váratom? Mármint az én generációmban már "vénlánynak" számítok amúgy is XD de kit érdekel,nem mások szerint akarok élni,és...mivel ez lenne az első...nem akarok semmit elszúrni :)
2009. máj. 29. 18:56
 7/16 anonim ***** válasza:
en is igy voltam a baratnommel h akart varni es meg akart ismerni es O is 18 eves volt s amikor 20 eves lett akkor jott el az ido h fekudjon le velem (addig en mar 26 eves lettem :D ) de en szerintem meg erte azt az idot amig vartam rea es nem is bantam meg soha nem is fogom
2009. máj. 29. 18:56
 8/16 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: bocsi, a másikkal léptem be XD
2009. máj. 29. 18:57
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Dehogy vagy vénlány:D én 19 éves vesztettem el....
2009. máj. 29. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
90%

így vaaan..:) nem is kell mással törődniii.. magaddal és a barátoddal törődj..:) mindenki éli a kis saját életét és kész..:)

(18:53-as vagyok) :)

2009. máj. 29. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!