Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Képes-e valaki hosszú időn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képes-e valaki hosszú időn keresztül szexuális kapcsolatban lenni valakivel, ha nem kívánja testileg a párját? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmesek egymásba, de az egyik fél csak a belső értékeit szereti a párjában, testileg viszont nem kívánja. Tud-e így hosszú időn át szexelni vele?
2009. máj. 29. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én inkább a belső értékei miatt kedvelem a párom,egyáltalán nem az a "jó pasi"de az hogy ilyen aranyos és kedves,romantikus,segítőkész..:)megszépítik,és nekem igenis nagyon jó pasi tud lenni:P:)amúgy hosszú időn keresztül tud működni,(nálunk 3 éve)ha igazán szereted.én úgy egy év után kezdtem el kívánni,s nagyon jóó a mai napig:)viszont ha egyáltalán nem fog meg a pasi,csak simán aranyosnak találod,akkor nem igazán működhet szerintem..
2009. máj. 29. 18:03
 2/9 anonim válasza:
100%

Tud mivel szereti és szeretne neki örömet szerezni.?

A szerelem kimutatásának vannak módjai!

Ne félj beszélni róla a pároddal.

2009. máj. 29. 18:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem magamról/magunkról beszélek. Lehet, hogy a kérdés kissé pontosításra szorul: szóval ha valakit nem találsz vonzónak és csak a belső értékei miatt szereted, le tudsz-e feküdni vele rendszeresen?
2009. máj. 29. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a belső értékek a legfontosabbak. Én minden pasimat amiatt szerettem meg, és a szex is nagyon jó volt velük.
2009. máj. 29. 18:28
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is a belső értékek a legfontosabbak, de nekem a vonzódás is fontos. Hiszen anélkül nemhogy lefeküdni, de csókolózni sem tudnék vele, akármilyen "szép lenne a lelke". Akinek csak belső értékei tetszenek, olyannal nem járok inkább, hiszen abba szerelmes sem vagyok, mert nálam a szerelem a testi vonzódást is jelenti.

És nem arról van szó, hogy olyan pasim legyen aki után mindenki megfordul. Van egy csomó pasi aki szerintem jobban néz ki mint a barátom, de én mégis hozzá vonzódom testileg és a többi nem érdekel. Szóval nálam nem működne.

2009. máj. 29. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ja és persze ehhez kapcsolódik, hogy nem úgy választok pasit hogy jó-e vele a szex, hiszen arról szó sem lehet járás előtt... De a vonzódást lehet érezni anélkül is.
2009. máj. 29. 18:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Eddig a 18:34-es válaszoló értette meg a leginkább a kérdésemet. Tehát nem arról van szó, hogy a belső érték fontos-e, mert az természetes. Hanem hogy CSAK amiatt, nulla vonzalom nélkül tudnál el a pároddal rendszeresen szeretkezni? (Tehát elég-e az, hogy kedves, stb, úgy, hogy nem vonzódsz hozzá)

2009. máj. 29. 18:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
én nem tudnék csak az alapján lefeküdni vele,hogy kedves...hiszen van nagyon sok fiú barátom,aki kedves velem nagyon,de testileg nagyon nagyon nagyon nem tetszenek...és hiába kedvesek velem,nem lennék képes semelyikkel lefeküdni,mert ahhoz,hogy akár megcsókoljam,némi testi vonzalom sem árt,nemhogy ahhoz,hogy megosszam velük az ágyam..
2009. máj. 30. 10:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Én testileg egyáltalán nem kívánom a páromat, nem tud felizgatni, viszont szeretem. De érzem ez a kapcsolat így már nem sokáig mehet tovább.
2009. máj. 30. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!