Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt is hármas szexnek szokták nevezni, ha nem hármas figurákban szeretkeznek, csupán a másik férfi előtt?
Természetesen nem passzív szemlélőként, hanem felváltva, a „sorukra várva”.
Ha ez megtörténik, elfogadott-e az – persze csak a hármas „különcségéhez” viszonyítva -, hogy a férj megengedi a feleségének, hogy édes-kettesben is lehet a másik fiúval (Például egy „szeánsz” után ráadásként vagy amikor a férj elutazik.), vagy pedig két férfihoz tartozás csak teljesen nyíltan - annak esetleges hátrányaival (Képesek csinálni, de teljesen nem tudják megszokni a „nyilvánosságot”.) – „megengedett”?
Ha ebben is megegyeznek és az asszony „hűsége” garantált, illik-e azért beszámolni, hogy élt ezzel a lehetőséggel (Elsősorban hosszabb-rövidebb távollét után, hiszen a ráadás az az előre bejelentett kategória.), vagy legyen ez az engedély általános? (Ha szóba kerül, szóba kerül, ha nem, nem, aki ezt az életformát elfogadja, klasszikus értelemben úgysem féltékeny, legfeljebb irigy.)
Létezik az, hogy egy ilyen „huncut” asszony férje ugyanúgy tudja szeretni a feleségét, mintha ez meg sem történt volna?
Kedves leendő hozzászólók! Aki arra utazik, hogy ilyen kérdéseket pécézzen ki, csak azért, hogy trágár módon reagálhasson, az csak a sorokat foglalja el, választ úgy sem fog adni. Próbáljuk meg egyszer ennek a nagyon pikáns – de azért meglepően sokunkat foglalkoztató – témának a lelki részét kultúráltan és őszinte válaszokkal körbejárni. Köszönöm szépen!

Én azt hármasnak veszem, ha a jelenlévők száma három. Főleg, ha mindenki "sorra kerül".
Nálunk belefért, hogy amíg egy hétig távol voltam, a barátom nálunk "lakott" és mindenben pótolt engem.
A beszámolásról az egyezségünk, hogy akkor mesél a másik, ha kérdezik. Akkor viszont mindent! Ezek a beszélgetések általában este az ágyban folynak, így előjáték funkciójuk is van.
Az asszonyt ugyanúgy szeretem, mert mindent megbeszélünk, mint két haver.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!