Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt is hármas szexnek szokták nevezni, ha nem hármas figurákban szeretkeznek, csupán a másik férfi előtt?
Természetesen nem passzív szemlélőként, hanem felváltva, a „sorukra várva”.
Ha ez megtörténik, elfogadott-e az – persze csak a hármas „különcségéhez” viszonyítva -, hogy a férj megengedi a feleségének, hogy édes-kettesben is lehet a másik fiúval (Például egy „szeánsz” után ráadásként vagy amikor a férj elutazik.), vagy pedig két férfihoz tartozás csak teljesen nyíltan - annak esetleges hátrányaival (Képesek csinálni, de teljesen nem tudják megszokni a „nyilvánosságot”.) – „megengedett”?
Ha ebben is megegyeznek és az asszony „hűsége” garantált, illik-e azért beszámolni, hogy élt ezzel a lehetőséggel (Elsősorban hosszabb-rövidebb távollét után, hiszen a ráadás az az előre bejelentett kategória.), vagy legyen ez az engedély általános? (Ha szóba kerül, szóba kerül, ha nem, nem, aki ezt az életformát elfogadja, klasszikus értelemben úgysem féltékeny, legfeljebb irigy.)
Létezik az, hogy egy ilyen „huncut” asszony férje ugyanúgy tudja szeretni a feleségét, mintha ez meg sem történt volna?
Kedves leendő hozzászólók! Aki arra utazik, hogy ilyen kérdéseket pécézzen ki, csak azért, hogy trágár módon reagálhasson, az csak a sorokat foglalja el, választ úgy sem fog adni. Próbáljuk meg egyszer ennek a nagyon pikáns – de azért meglepően sokunkat foglalkoztató – témának a lelki részét kultúráltan és őszinte válaszokkal körbejárni. Köszönöm szépen!

Sokatokat? 100-bol 1 ember ;DD.
Mellesleg ezt félig nyitott kapcsolatnak hívják, és ne féltsd a férfit ő is megy ugyanugy más nőhöz ;P.

Sajna velem kb. 1 hete esett meg.
A párom akarta,ő hozta a másik fiút.Ittam velük,nem szoktam az alkoholt,így gyorsan hatott,és 1-2 óra múlva már sejtettem mit tettem.
Nekem ez nagy lelki teher, nehezen birkózom meg vele.
Jó hogy feljött ez a téma,érdekel mások hogy állnak ezzel.

16:57-nek: Jómagam nagyobb százalékra tippelek (akik csinálják), de akiket izgat a téma és akiket csak mint – ellenző vagy támogató – érdeklődőket foglalkoztat, azok száma a sokszorosa.
Ha csak ötmillió azok száma, akik biológiailag alkalmasak a szexuális életre, azok 1 százaléka
ötvenezer ember, huszonötezer pár illetve „csoport”. Már ez sem, jóllehet az én tippem nagyságrendekkel nagyobb.
17:05-nek
Természetesen tiszteletben tartom a nemcsak a véleményét az érzését és a megdöbbenését is, pedig – higgye el – a kérdés köré fonódó téma eléggé elterjedt jelenség. Egy dolog vigasztalja: Nem kötelező.
Elképzelni valóban nem lehet, csak már mint élményről lehet beszámolni, ha a részvevők túl vannak rajta. Véleményem szerint, ha az emberek rászánják magukat arra, amit Ön csak a szíve párjával tud elképzelni, édes mindegy, hogy házaspárról van szó vagy egy egy-két együttlétet magának mondható kapcsolatot bővítenek.
A nem szerveknek van egy olyan tulajdonságuk is, hogy nem csak lelki szerelemre gerjednek be, attól függetlenül is éri azokat olyan kémiai inger, hogy alkalmasak legyenek aktusra.
18:28-nak
A fenti két „értékelésből” kiderült”, hogy nem vagyok ellensége a

16:57-nek: Jómagam nagyobb százalékra tippelek (akik csinálják), de akiket izgat a téma és akiket csak mint – ellenző vagy támogató – érdeklődőket foglalkoztat, azok száma a sokszorosa.
Ha csak ötmillió azok száma, akik biológiailag alkalmasak a szexuális életre, azok 1 százaléka
ötvenezer ember, huszonötezer pár illetve „csoport”. Már ez sem, jóllehet az én tippem nagyságrendekkel nagyobb.
17:05-nek
Természetesen tiszteletben tartom a nemcsak a véleményét az érzését és a megdöbbenését is, pedig – higgye el – a kérdés köré fonódó téma eléggé elterjedt jelenség. Egy dolog vigasztalja: Nem kötelező.
Elképzelni valóban nem lehet, csak már mint élményről lehet beszámolni, ha a részvevők túl vannak rajta. Véleményem szerint, ha az emberek rászánják magukat arra, amit Ön csak a szíve párjával tud elképzelni, édes mindegy, hogy házaspárról van szó vagy egy egy-két együttlétet magának mondható kapcsolatot bővítenek.
A nem szerveknek van egy olyan tulajdonságuk is, hogy nem csak lelki szerelemre gerjednek be, attól függetlenül is éri azokat olyan kémiai inger, hogy alkalmasak legyenek aktusra.
18:28-nak
A fenti két „értékelésből” kiderült”, hogy nem vagyok ellensége a többszereplős szexnek, de az Ön esetét sajnálom. Ha nem történt fizikai kényszerítés, akkor talán nem hagy olyan nyomot, de ez a véleményem nem vigasztalja. Egy valamit viszont biztosan tudok: Még azokat az asszonyokat is sokáig kíséri lelki ismert furdalás, aki önként mennek bele a dologba, de még azokat is, akik maguk kezdeményezik.
A kérdés feltevőjének helyzete egészen más. Itt egy tökéletes egyetértésben végrehajtott (vagy végrehajtandó) „erkölcstelenségről” van szó, igaz még az sem derült ki, hogy a fér vagy a feleség tette fel a kérdéseket (Bár akár a házibarát is lehetne, hiszen Ő is főszereplő, és az édes kettesekben Ő is érdekelt.), de az sem, hogy a hármas után a kettősök is megvalósultak-e. Sőt, még az sem, hogy a hármas partik, bár az ügyetlen kérdésfeltevés kizárja, hogy nem lennének túl az első hármas/ok/on, függetlenül attól, hogy ki a kérdés feltevője.
A kérdés feltevőjének:
Mivel meglehetősen intim témáról van szó, nyelvészek ezt a témát nem szokták elemezni. Egyszerű gondolkodással, ez a „show műsor” jellegű szex éppen határeset, s mivel hárman voltak (vannak, lesznek) jelen, nevezzük ezt is hármas szexnek.
Az apró betűs részre azért nehéz válaszolni, mert nem tudom, hogy kinek válaszolok. Az ilyen kapcsolatba keveredő férjeknek azt mondják – érdekes módon éppen hölgyek, akik két fiúval voltak -, hogy sokkal jobb a férjnek, ha jelen van, így legalább mindenről tud, még ha előtte úgy érzi, hogy jobb, ha semmit sem lát, csak tud róla. Viszont ha a férj úgy érzi, nyugodtan megengedheti az édes-kettest. Az ugyanis a véleményem, hogy ha a hűséget a klasszikus értelemben már feladták – általános vélemény, hogy hármasban szeretkezni az nem házasságtörés -, úgyis mindegy. Mivel az egész dolog általában tabu téma – csak olyan fórumokon találkozhatunk vele, ahol a trágárság fitogtatása a lényeg /mármint a férfiak trágár módon festik le párjuk viselkedését/ - erre, sajnos nincs elfogadott norma.
Ami pedig az általános engedélyt illeti, legyen általános. Az úgyis kialakul, hogy a feleség „beszámol-e a férjének.
Az utolsó kérdés megválaszolásához azt kellene tudni, hogy ki kezdeményezte a hármas kapcsolatot, majd a nyílt kapcsolatot. (Erre a fordulatra első kedves válaszadónk definíciója a legpontosabb.) Ha a feleség, szerelmes férj az, aki mindent elfogad, ilyen esetben ugyanúgy tudja szeretni szeretőt tartó párját.

Bocsánat, volt egy megkezdett válaszom - nem értem, hogy folytathattam, ha a rendszer elmentette és elküldte - meg a teljes.
Közben azt is észrevettem, hogy a 17:05-nek küldött válaszomba is értelem zavaró hiba csúcsott: nem "nem", hanem NEMI szervet szerettem volna írni.
Továbbá elnézést minden hibáért, meg azért is, ha valakinek nagyon nem tetszett a hozzászólásom!!

Kedves 18:28-as! Én is sajnálom, ami Veled történt. A hármas szex jó dolog, de nem így! Mivel engem annak a lélektana is érdekel, szeretném megtudni, ki van a kellemetlen élmény mögött. Természetesen nem a neved érdekel, hanem az, hogy mi a háttere, mik a körülményei egy ilyen eseménynek.
Megtisztelnél-e azzal, hogy megadod a magán e-mail címemre, hogy hova írhatok?
Olyan személyes kérdéseket szeretnék feltenni, amelyek ugyan beleférnek a témába, de úgy gondolom, helyesebb, ha nem keverjük a fórum válaszai közé.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!