Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan vilagositsam fel a 10...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vilagositsam fel a 10 eves leanyomat?

Figyelt kérdés

a tegnap jott hozzam a lanyom h vilagositsam fel szexualis teren. Hirtelen nem tudtam mit mondjak csak annyit mondtam h majd legkozelebb mikor idom lesz. Ma reggel is kerdezte h most van idod s mondtam h nincs. Nem tudom mit mondjak neki pedig hazudni sem akarok mert kesobb ezek viszahatnak rea vagy rosz donteseket hoz

segitsetek h mit mondjak neki vagy beszeljem meg vele h meg 3-4 evet varjon

koszonom a valaszokat (segitsetek)

2009. máj. 26. 12:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Csatlakozom az előttem szólókhoz, ne ködösíts, csak őszintén. A 14:01-es viszont nagyot téved a vége felé...

"Addig még lehetnek kis iskolás szerelmei, akikkel járhat, de azokkal nem történhet semmi ilyenféle dolog. "

Na az ilyesmiből lesz a szüzesség túlmisztifikálása, meg hogy majd 30 évesen is várni fog Arra a férfira...

Ne úgy világosítsd fel, hogy igen blabla lesznek pasijaid, de ne feküdj le velük. Ez gáz...

Úgy világosítsd fel, hogy ő döntse el, hogy le akar velük feküdni-e vagy sem.

2009. máj. 26. 14:13
 12/18 A kérdező kommentje:

koszonom a valaszokat :)

kinek az email cime kell kedves utolso

2009. máj. 26. 14:14
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
3-4 évet? normális vagy te? már elnézést.. de ha te nem világosítod fel, majd a tv meg a net felvilágosítja. szerintem már előbb el kellett volna magyarázni mindent...
2009. máj. 26. 14:15
 14/18 A kérdező kommentje:

kepzeld el h normalis vagyok es boldog hazassagban is elek :D

nem akarok kis ku-rvat nevelni belole h mondjam azt h milyen jo a szex stb

2009. máj. 26. 14:39
 15/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy tudja milyen jó, nem lesz k.rva. Attól lesz az, ha úgy mondod, hogy bárkivel olyan jó, nem pedig olyan emberrel, akibe szerelmes...
2009. máj. 26. 14:43
 16/18 SzSzili ***** válasza:
66%
Hát nem a legjobb de mindenesetre a legegyszerűbb ha bekötteted otthonra az internetet. Én anno rátaláltam apám magazinjaira és ott minden ott volt kerek perec.
2009. máj. 26. 18:53
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

attól még hogy fel van világosítva 10 évesen, miért lesz kuwa? (direkt így írtam) szerintem nagyon veszélybe sodrod azzal, ha nem tudja, mi az a szex, hogyan folyik, mik a veszélyei, stb, mert így felvilágosítatlanul azt sem tudja, hogy mi az, és ha bepróbálkoznának nála, vagy csak "játék" lenne, akkor sem ismerné fel a helyzet komolyságát. (ez is megtörténhet.) a másik, meg hogy hamarosan (vagy már most is) kamaszodik. én már 8 éves korom táján tudtam, mi az, sőt, az egyik játszótéren magyarázta el az egyik osztálytársam :D mégsem lettem sarki leányzó... nem származott károm abból, hogy felvilágosodtam. szerintem minél hamarabb felvilágosítjuk, annál hamarabb ránevelhetjük a védekezésre, felelősségteljes szexre, satöbbi. Nem azt mondom, hogy 4 évesen mondjuk el neki, hogy mi van és hogyan, de azért 10 évesen már ideje lenne. én azon csodálkozom, hogy eddig még nem ismerte a szexet (csak az elméletre gondolok :P)

L/14

2009. máj. 26. 21:55
 18/18 anonim ***** válasza:
37%

14.13-assal így sem értek egyet, mármint, hogy majd ő eldönti kivel szexel vagy nem. Látszik, hogy nincs gyereke.

Most még csak 10 éves gyerek. Neki nem lehet ilyeneket mondani, hogy majd az osztálytársába szerelmes lesz, aztán HA ÚGY DÖNT akkor a biológia szertárban majd pár év múlva már kefélhetnek. Ez hülyeség.

Még igenis csak a szoft-verzió való neki a szexről, hogy anya-apa, meg a szerelmesek között, meg babaszületés, és fontos, hogy tudja, hogy ez egy intim dolog nem a suliba és nem idegenekkel való.

Majd úgyis nő még pár évet, fejlődik a személyisége is, aztán majd hordja haza a fiúkat, aztán majd ráér még a anyja helyzettől függően, hogy azt mondhassa, már nagy lány vagy, döntsd el te magad, hogy kivel mit csinálsz.

De azért addig terelgetni kell a jobb, normálisabb, erkölcsösebb irányba.

Egy 10 éves pici gyerekről van szó.

Nem a szex fortélyaira kell megtanítani, csak tudnia kell, hogy mi az, és hogy mikkel jár.

ÉS nem árt tudatosítani benne, hogy FELNŐTTEK KÖZTI DOLOG.

Akár tetszik nektek, akár nem a véleményem, semmikép sem való dolog 18 év alatti GYEREKEKNEK!

2009. máj. 29. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!