Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefeküdjek vele vagy sem? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdjek vele vagy sem? Mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Márc. 26 óta talizgatunk, minden délutánt együtt töltünk. Kb. 2 hete jutottunk el a pettingig. Szimpi nekem, de nem szeretem, csak jól elvagyunk. Nagyon kívánom a szexet, de nem tudom, tovább lépjünk-e... Ő még szűz és nulla gyakorlattal rendelkezik. Eddig amit petting alatt tapasztaltam, hogy vhogy nem az igazi... Azt érzem, vmi hiányzik. Nem is tudom, működne-e párkapcsolatként ez a kapcsolat, viszont kaland kizárt, mert nem akarom, hogy ribinek tartsanak. Az exem annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy úgy érzem, még mindig képtelen vagyok túllépni rajta, habár már több mint 4 hónapja szakított. Ennek a srácnak viszont nem akarok csalódást okozni, nem akarom megbántani, ha mégsem működne a dolog. Ő nagy reményeket fűz hozzám, de úgy érzem, képtelen vagyok már bárkit is szeretni, annyira mély sebeket szenvedtem az előző kapcsolatomban. Félek a csalódások miatt is. Engedjem, hogy elragadjon a hév, vagy fojtsam el a szexuális ösztöneim?

24/l

2009. máj. 26. 10:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, az exemmel bármikor lefeküdnék (isteni volt vele a szex, neki volt már tapasztalata is előttem) és össze is jönnék vele újra. Viszont ő már szexen kívül nem akar semmit, de a szex sem kivitelezhető, mert nem találunk olyan szabadnapot, ami mindkettőnknek jó (160 km van közöttünk).
2009. máj. 26. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem neked ezután a szakítás után valami lazábbra lenne szükséged. Nem volna okos egy olyan szűz fiút "kihasználni" és átverni, aki tőled többet szeretne. Legalább előtte tisztázzátok, hogy ki mit is akar a másiktól.

Visszatérve: 24 éves vagy, felnőtt nő. Ha lazábbat akarsz, akkor annak minden bizonnyal megtalálod a módját. De másokat ne csapj be! Attól, hogy most csak szexre vágysz és semmi komolyabbra, attól még nem leszel ribi. (Csak ne vidd túlzásba!!!)

2009. máj. 26. 11:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha hiányzik neked ebből a kapcsolatból az erős kötődés és így nem lenne az igazi a szex, akkor ne feküdj le vele.
2009. máj. 26. 11:21
 4/10 A kérdező kommentje:

Laza kapcsiban nem gondolkozom, nem vok az a típus. Igazi, komoly, tartalmas, hosszú távú kapcsolatot szeretnék, amelyben minden téren megkapom, amire vágyom. Gondolok itt a szexre is. Mivel ő szűz nincs tapasztalata és eddig úgy látom, a szex sem lenne vele vmi eget rengető. Csak az ügyességén múlna, hogy jól kijöjjünk az ágyban. Ő viszont kicsit tutyimutyi és lassan tanul (eddig úgy tűnik azok alapján, amit a pettingek során tapasztaltam). Nem is tudom, hogy valaha lehet-e belőle olyan szerető, amilyenre vágyom. Mennyi időt érdemes hagynom neki, hogy magára találjon?

A másik meg tényleg az érzelmek. Nekem mindig idő kell, hogy kialakuljanak. Most viszont nem tudom, ki fog-e alakulni, merem-e majd hagyni, hogy kialakuljon. Szimpi nekem és emberileg is helyén van, külsőleg sincs nagy probléma (csak túl vékony :D).

2009. máj. 26. 11:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Kihasználni semmiképp nem akarom, az tuti. Én próbáltam neki többször elmondani, hogy nekem ő csak szimpi és szívesen vagyok vele, de nincs (még) bennem érzelem iránta. Mondtam, hogy időre van szükségem. Ő viszont azt mondta, ne mondogassam, hogy nem szeretem, csináljunk mindent, ami jól esik, nem akarja tudni, hogy állok érzelmileg. Viszont ha nem mondom el neki, akkor úgy érzem, becsapom, mert álomba ringatja magát. Mit tehetnék ebben a helyzetben? Azért akarom mindig tudtára adni, hogy is állunk, hogy ne koppanjon nagyot, mert félreért vmit vagy beleéli magát a dolgokba.
2009. máj. 26. 11:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor tanítgasd és hajrá. Vagy írj egy privátot, engem már nem kell tanítani. :D
2009. máj. 26. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Mindenképp mondd csak el neki, és legyen vele tisztában, hogy nem vagy belé szerelmes, még nem vagy túl érzelmileg, és ezek szerint gyakorlatilag sem az exeden, hiszen csak szervezési kérdés, hogy mikor találkoznátok. Viszont neked szükséged van egy férfire, aki ő is lehet.

Amúgy, ha ő még ilyen "tutyimutyi", és szűz is (hány éves?) így is jó lehet neki a dolog, hiszen legalább megtanul a nőkkel bánni! Szal tanulhat legalább. De őszinte és egyenes legyél vele, a férfiak nem olyan sértődősek, főleg ha szex van kilátásban, de az érzelmeit ne használd ki!

Fura választás, mert akkor lenne értelme szűz fiúval kezdeni, ha őt szeretnéd, akkor türelmesen szépen megtanítanád mindenre és ez e esne nehezedre.

De neked meg éppen csak a forró éjszakák hiányoznak, lehetőleg sok érzelem nélkül, viszont sok és kimerítő "lényeggel". Akkor miért nem egy tapasztalt szabadon kószáló kant használsz erre, aki már tudja, hogy mi a dörgés, és az ilyen helyzeteket is lekezeli korrektül, és aki nem fog a nyakadon sírni, ha megszakad a "jól induló kapcsolat"

Zed,

33f

2009. máj. 26. 13:20
 8/10 A kérdező kommentje:

Tudnia kell, hogy nem szeretem, mert többször mondtam már neki. Azt nem tudja, hogy szexuálisan az exemről fantáziálok, de ezt nem is mondhatom el neki, mivel nem akarom, hogy csődtömegnek érezze magát, hogy nem tud kielégíteni, mert vele egyelőre nem érzem olyan jól magam, mint az exszel.

Ő 23 éves én 24.

Mi értelme? Mint írtam, jól működő párkapcsolatra volna igazán szükségem, nem csak érzelemmentes szexre. Ezért mentem bele, hogy ismerkedjünk kötetlenül és lesz, ami lesz. Viszont eddig még nem sikerült kicsalogatnia belőlem az érzelmeket.

Én nem vagyok az a könnyűvérű nőcske, aki bárkivel, bármikor, mert úgy hozza a szükség. Szal 1éjszakás kaland kizárva. A szexhez nálam bizalom kell, ami vele kialakulóban van, bár még nem teljes. Talán azért is nem érzem teljesnek az eddigieket, mert részemről hiányoznak az érzelmek, ezért nem tudom annyira átélni/élvezni az egészet.

2009. máj. 26. 13:43
 9/10 anonim válasza:
100%
Szerintem hagyd az egészet. Se neked, se neki nem jó. Egyértelmű, hogy még nem vagy kész egy komoly kapcsolatra a volt barátod miatt, de nem szeretnél könnyűvérű sem lenni. Szerintem ne találkozz a sráccal, inkább hagyd egy kicsit csillapodni az érzelmeidet, aztán ha sikerül továbbjutnod, biztos találsz megfelelő férfit komoly kapcsolatra. A fiúról, akivel most kavarsz, pedig annyit, hogy elég fura, szerintem olyan fajta, aki nem érti a nemet. Ha lefekszel vele, lehet, hogy azt garanciának veszi, és akármit teszel, nem tudod lekoptatni, de az is lehet, hogy csak túl akar már esni rajta. Szerintem fogd a nyúlcipőt!
2009. máj. 26. 13:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én is úgy látom, a leírtak alapján, ezt a pasit Te sem akarod igazán...

Szerintem keresd meg az igazit...

Az exeddel meg ne álltasd magad, mert ha mindenképpen azon vagy, hogyan szexszelj vele, soha nem lépsz túl rajta...

2009. máj. 26. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!