Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mi a szexi egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi a szexi egy nőben? Mikor mondjátok azt, hogy "na, ez a lány/nő szexi"?

Figyelt kérdés
Természetesen lányok is válaszolhatnak, hiszen gondolom ők is meg tudják reálisan értékelni a nőtársaikat.
2009. máj. 26. 01:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú vagy félhosszú ápolt haj,kis cici,nem túlhosszú köröm francia manikűr,kerek popsi,ápolt fogak,semleges "minimál"smink. most ennyi,ha eszembejut valami akkor irom tovább.
2009. máj. 26. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem a finom ápoltság(igen ehhez a kellemes barna börszin - szép finombarna combok) szép száj és fogak, karcsú nöiesség, gyönyörü karcsú lábak, boka és szépen ivelt combok, izgató és hangsúlyozott popsi - rövid szoknyával és vékony, közepesen magassarkú( 6-8cm) szandival, kivágott -mellet hangsúlyozó pólóval vagy blúzza - melltartó nélkül-jön be a legjobban. Szeretem a piros vagy fekete szoknyát, nyáron sárgát,fehéret vagy kék farmerszoknyát.Szeretem a capri-tipusú szük szines farmert vagy leggings-et. Szeretem a sötétbarna szempárt és az édes nöies mosolyt.. szeretem/ném, ha a barátnöm csak kicsit borotválja -épp finom fazonigazitásként gyönyörü barna szeméremdombját. Imádom, ha már a látványától, illatától beizgulok, és merevedek.

Laci

2011. febr. 16. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok,és az sexy egy fiatal lányban vagy idősebb 30 +35 feletti nőkben ,kezdjük a fiatal lányokkal, szép ha van rajtuk smink,és magassarkú,de egyiket se vigyék túlzásba, például ne leegyen túlzottan vastag a sminkje kihúzva vagy a szempillája ne legyen mű szempilla mert azt a férfiak,és a nők is könnyen észre vehetik a magassarkú ne legyen 15-20 cm él magasabb,ha például 150 cm egy fiatal lány lehet rajta 20 centis magassarkú,hogy egy normál férfi magasságát felérje ha a pap elött sókolózni akar házasságkor,de normál esetben azt tudom ajánlani ,hogy 15cm feletti magassarkúnál nagyobbat ne viseljenek ha tű sarkú mert ha megbotlik még a sima aszfaltozott vagy betonozott helyen,és a bokája kiugrik az a túlzottan a magassarkú miatt van,sexy lehet a mosolya is ha az arára nézel agy akár egy kicsit teltebb,de jól áll neki a mosolya miatt mert a mosolya szép,és ha egy nőnek szép a mosolya akkor már nem azt nézik milyen alakja van igen az is fontos,de nem a külső számít hanem a belső ha egy lány kívülről olyan mint egy boszorkány attól kedves,és jó beszélgető társ még lehet,és ha kedves meg jó beszélgetőtárs az azt mutatja,hogy belül gyönyörű.
2022. okt. 31. 14:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Nő vagyok,és az sexy egy fiatal lányban vagy idősebb 30 +35 feletti nőkben ,kezdjük a fiatal lányokkal, szép ha van rajtuk smink,és magassarkú,de egyiket se vigyék túlzásba, például ne leegyen túlzottan vastag a sminkje kihúzva vagy a szempillája ne legyen mű szempilla mert azt a férfiak,és a nők is könnyen észre vehetik a magassarkú ne legyen 15-20 cm él magasabb,ha például 150 cm egy fiatal lány lehet rajta 20 centis magassarkú,hogy egy normál férfi magasságát felérje ha a pap elött sókolózni akar házasságkor,de normál esetben azt tudom ajánlani ,hogy 15cm feletti magassarkúnál nagyobbat ne viseljenek ha tű sarkú mert ha megbotlik még a sima aszfaltozott vagy betonozott helyen,és a bokája kiugrik az a túlzottan a magassarkú miatt van,sexy lehet a mosolya is ha az arára nézel agy akár egy kicsit teltebb,de jól áll neki a mosolya miatt mert a mosolya szép,és ha egy nőnek szép a mosolya akkor már nem azt nézik milyen alakja van igen az is fontos,de nem a külső számít hanem a belső ha egy lány kívülről olyan mint egy boszorkány attól kedves,és jó beszélgető társ még lehet,és ha kedves meg jó beszélgetőtárs az azt mutatja,hogy belül lehet gyönyörű attól még.
2022. okt. 31. 14:03
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!