Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek mi a szexi egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek mi a szexi egy nőben? Mikor mondjátok azt, hogy "na, ez a lány/nő szexi"?

Figyelt kérdés
Természetesen lányok is válaszolhatnak, hiszen gondolom ők is meg tudják reálisan értékelni a nőtársaikat.
2009. máj. 26. 01:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Amikor farka van.
2009. máj. 26. 02:06
 2/14 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Köszi a választ, bár inkább ne tetted volna. Ritka perverz lehetsz, és kívánom, hogy egyszer úgy ébredj, hogy egy "farkaslány" dugdosson:)

2009. máj. 26. 02:08
 3/14 anonim ***** válasza:
82%

P ö cs ö s-lányok 4ever! :P (meg éljenek a puruttyák is)

A kérdésre válaszolva: Lány vagyok, de azért gondoltam véleményezem. Szerintem a férfiak buknak a titokzatosságra. Öltözködésben meg magassarkú, meg a nőies vonalakat kiemelő cucc, aminek nem feltétlenül kell csak segg alá érnie...Meg olyan dekoltázs, amiből nem esik ki az ember melle, de azért mutat. Szerintem.

2009. máj. 26. 02:18
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

ha látszik hogy jól érzi magát a bőrében, tehát van önbizalma de nem öntelt. tisztában van a hiányosságaival és az előnyeivel is, de persze inkább az előnyeit hangsúlyozza megfelelő ruhával/sminkkel. persze a ruhára meg sminkre kektetett hangsúlyt se kell túlzásba vinni. és sokoldalú, személyiségben meg külsőre is. olykor mer merész lenni, de amikor arra van szükség akkor meg visszafogott is tud lenni.

hát kb. ilyesmik sztem.

ja és én lány vagyok.

2009. máj. 26. 02:21
 5/14 A kérdező kommentje:

Én a szexi szót külsőségekre értem. Vagy ha cuki, édes egy lány, de hát az is a külsőben nyilvánul meg, ha kislányosan viselkedik például. Szóval légyszi a külsőre írjatok.

Lányok: nem azt kérdeztem, hogy szerintetek pasi szemmel milyen nő szexi, hanem, hogy a TI szemetekkel! Vagy a nők nem szokták elismerni, ha egy másik nő (is) szexi?

Én mindig irigység nélkül megállapítom, ha egy lány jól néz ki, de lehet, hogy ez csak azért van, mert elégedett vagyok a külsőmmel. (huh, ezért a kijelentésemért biztos beszóltok, pedig, igen, van olyan lány, aki elégedett a kinézetével, és mégsem beképzelt, csupán egyensúlyban, összehangban van:))

2009. máj. 26. 02:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

3. válaszoló vagyok. én amit írtam, úgy értettem hogy az szerintem szexi, nem a fiúk szerint.

csak külsőségekben? hát jó, szerintem többnyire a vékony/karcsú alkatú lányok a szexibbek, szexi az ha egy lánynak jól áll a rövid haj jól belőve (de csak ha tényleg jól áll, és nem túl sok lánynak áll jól, ha viszont rövid a haja és nem áll jól neki az nagyon nagyon nem szexi, sőt), szexi lehet a piercing arcon (ha olyan helyen van ami jól áll neki, illik az arcvonásaihoz és a stílusához), szexi ha szépek a körmei (de nem műkörmök) és a körömlakk színe harmonizál a sminkje színeivel (rúzs/szemfesték/körömlakk ez mind harmonizáljon), szexi ha természetes a bőrszíne - tehát ha természetesen világos, vagy nyáron a természetes enyhe napbarnítottság, de szoláriumszínű semmiképp ne legyen (az irtó ocsmány, és ha télen is olyan színű mintha most jött volna a kanári szigetekről az már gyanús), szexi ha szép fehérek a fogai és szép a mosolya, szexi ha kisebb/átlagos méretű mellei vannak (a nagyok nem jönnek be), szexi a szépen íveltre kiszedett nem túl vékony természetes szemöldök, meg még sok más dolog is de most ennyi jutott eszembe.

2009. máj. 26. 03:07
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Ha szép a hajad.

Akàr hosszu,akàr rövid,az legyen àpolt fazonos.

A magassarku szerintem is nyerö,tapasztalatbol irom,hogy hamarabb felfigyelnek az emberek,mint lapos talpuban,bàr laposban is vannak màr szexi viseletek.

Szines,vidàm ruhàk,amik kiemelik vagy a ciciket,vagy a popsit.Szép mosoly,àpolt foggal.

Mondjuk ha én elötttem,személy szerint megjelenne egy baba arcu fiatal hölgy zöld szinü szemekkel,hosszu göndör hajjal,szolid smink,napszemüveg,egy piros kis miniruha,Magassarku cipö,kellemes édeskés illat,egy szolidan festett körömmel,és egy mosollyal a szàjfénnyel festett ajkain.

Na nekem ez totàl szexi.

2009. máj. 26. 07:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok szép csinos lány van,de nekem azok tetszenek a legjobban,akik szeretik az élénk színeket.Nekem bejön a miniszoknya (nagyon:)) és imádom,ha van dekoltázs is rendesen, de egy csinos farmergatya egy mutatós toppal is vonzza a férfi szemeket:D

Nem azt mondom, hogy ribanc módra kell öltözni,csak hogy lehet ízlésesen,miközben szexi vagy.Fontos,hogy olyan cuccokat viselj,amik a TE személyiséged tükrözik. Ja és iszonyúan jól áll a napbarnított bőr a lányoknak, a hófehéreket annyira nem preferálom. Szoli nem kell,sőt visszataszít,ha agyonszolizott:S

Géb

2009. máj. 26. 08:10
 9/14 SzSzili ***** válasza:
100%

Íme egy olyan nő akinek 1 férfi sem tudna ellenállni:

[link]

2009. máj. 26. 12:17
 10/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Annak a sörös nőnek még én sem tudnék ellenállni ebben a melegben;)

Átmentünk egyes szám 2. személybe, úgyhogy akaratlanul is eszembe jutott, hogy én ilyen vagyok-e, mint amit leírtatok. Önigazolásnak jó, mert imádom az élénk színű, szexis ruhákat, jól áll az élénk szőke hajamhoz és kék szememhez. Szerencsére nem kell szoliba járnom, mert alapból kreol a bőröm, és hamar lebarnulok nyáron.

A körmeimet nem szoktam lakkozni, csak átlátszó lakkal, igazából nincs türelmem ezzel is foglalkozni. Örülök, hogy írtátok a fogakat, mert szerintem is szép, ha egy lánynak fehér, ápolt fogai vannak.

Én a natúr sminket szeretem, szerintem szexi egy babaarcon. És a pasik is jobban kívánják a hamvas arcú, egészségtől kicsattanó lányokat, hosszú szempillával, ártatlan, nagy szemekkel:)

2009. máj. 26. 13:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!