Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha az utcán sétálva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az utcán sétálva, mikor meglátok egy kutyát, erekcióm lesz, és volt már olyan is hogy mikor simogattam és megnyalogatta a kezemet, ejakuáltam tőle?

Figyelt kérdés
Kihez forduljak segitségért, milyen orvos tud kezelni, mert nem vonzóak számomra az emberek? 24/F
2009. máj. 25. 23:07
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Szexuális fétise sokkal több embernek van mint gondolnád. Főleg azért mert az elfogadott társadalmi rend(normális környezet esetén) azt kívánja hogy mindenki rejtse ezt el. Aki ezt nyíltan vállalja azt a társadalom mélyen elítéli és kiveti magából.

Én személyszerint kíváncsi lennék rá hogy szexológussal, pszichológussal mennyire kezelhető. Minimálisan biztos.

Ha jót akarsz magadnak titkold el, és csak annak mondd el akitől segítséget vársz.

2009. aug. 1. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!