Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha az utcán sétálva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha az utcán sétálva, mikor meglátok egy kutyát, erekcióm lesz, és volt már olyan is hogy mikor simogattam és megnyalogatta a kezemet, ejakuáltam tőle?

Figyelt kérdés
Kihez forduljak segitségért, milyen orvos tud kezelni, mert nem vonzóak számomra az emberek? 24/F
2009. máj. 25. 23:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Ez most ugye vicc !?
2009. máj. 25. 23:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

ha vicc,akkor menj vissza napiszar.com-ra vagy puruttyára:) hátha onnan jöttél:)

DE ha nem vicc, akkor keress fel egy szexológust minél előbb!!!

2009. máj. 25. 23:11
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

én meg megdugtam nagybátyám kutyáját...na és akkor mivan?

Nekem jólesett és akkorát még nem élveztem soha!

2009. máj. 25. 23:12
 4/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor a szexológus foglalkozik az ilyen betegekkel? Kérlek segítsetek! Ez olyan mint a nemi beállítottság, nem tehetek róla, akaratom ellenére van!
2009. máj. 25. 23:15
 5/11 anonim ***** válasza:
83%

Ez kérlek szépen zoofilia.Ez is egyfajta szexuális betegség/rendellenesség,mint pl. a nekrofilia,pedofilia stb,szerintem a homoszexualitás is ide sorolható.Nem tudom,mit lehetne ezzel csinálni,talán szexológus, pszihológus vagy pszihiáter segíthet.

Semmiképp sem normális dolog.

Javaslom,hogy ne létesíts kutyákkal szexuális kapcsolatot,azt hiszem,a törvény bünteti az állatokkal való fajtalankodást.Ha változás nemlesz, akkor maradj a fantáziálásnál maszturbáció közben.

Én nagyon szeretem a kutyákat,és ha meglátnám,hogy valaki közösül egy kutyával (vagy bármilyen állattal) tuti ellátnám az illető baját,vagy hívnám a rendőröket.

2009. máj. 25. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
De ha ez tényleg így van, akkor nem tudják kikezelni. Azt viszont csak el tudod dönteni, hogy ránézésre vonzónak találsz-e egy kutyát. Mert a pedofil vonzódik a kicsikhez stb. ezt érezned kell függetlenül attól, hogy mi a társadalom véleménye. Vagy tényleg csak tréfálsz
2009. máj. 25. 23:28
 7/11 A kérdező kommentje:
ez nem vicc... és nem is vicces:(
2009. máj. 25. 23:32
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A homoszexualitás nem igazán tartozik ide.

De amúgy igen, zoofília. ( [link] )

Nem tudom, lehet-e ezzel kezdeni valamit, egyáltalán próbáltad már emberrel? Csak a kutyák vonzanak, vagy más állat is?

2009. máj. 25. 23:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
23:12-es, szerinted a kutya is élvezte?
2009. máj. 25. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez most tökre komoly?sajnállak..menj minél előbb dokihoz:S
2009. máj. 27. 07:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!