Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj esetleg én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baj esetleg én csinálom rosszul?

Figyelt kérdés
Lassan 2 éve vagyunk együtt és azt veszem észre hogy a barátnőm már nem kívánja a szexet mint régebben, emiatt mindig veszekedés a vége, mert amikor én elkezdem puszilgatni mindenhol az erogén zónáit stb. akkor mindig vagy leállít vagy azt mondja hogy most ugyse fogunk szexelni és ne hergeljem fel saját magam vagy kitalál vmit hogy egésznap nem fürdött meg hogy levan izzadva meg ilyen ,,lerázós,, duma. Én ezt természetesen nem nézem jó szemmel és kicsit szarul esik, dehát hány pasinak esne ez szarul hogy kedveskedik puszilgatja, kényeztetje a barátnőjét és a csaj csak annyit mond hogy haggya békén a pasi. Vagy hogy működik ez nálatok csajok? Nagyon szeretem a barátnőmet és nem szeretném, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk:S Mi tévő legyek? Legyek megértő? (már nem ez votl az első sem a második) Mindenki válaszát várom.
2009. máj. 25. 13:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Talán ha nem csak a szex lenne a cél, hanem csak a kényeztetés, simogatás. A csajoknak szükségük van egy kis összebújásra, játékra is anélkül, hogy okvetlenül szex lenne a vége. Nem akarsz túl gyorsan a tárgyra térni és ezért utasít el? Nem nyomulsz nagyon, hogy legyen szex? Lehet, hogy nem vagy túl jó az ágyban de a barátnőd nem akarja elmondani neked, nehogy besértődj, ezért hárít...egy csomó oka lehet.
2009. máj. 25. 14:10
 2/8 A kérdező kommentje:
A szex jó szokott lenni, mert mnidig egyszerre szoktunk elmenni szoval kitudom elégiteni. Én viszont ugy gondolom hogy egy kapcsoaltba benne van a szex is. max egyszer van egy héten szex de az is van amikor már kényszerből:S Mindig mondom neki hogy mondja el ha vmi bántja de azt mondja minden rendbe van.
2009. máj. 25. 14:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Sya.én egy 19éves lány vagyok és lassan másfél éve együtt a barátommal. elötte is volt hosszabb kapcsim. szerintem nincs semmi gond. de lehet , hogy a barátnődnek valamiylen lelki gondja van vagy össze van zavarodva, próbáld ki h egy darabig nem "nyomulsz" bármiyolen nehéz is várd meg amíg ő kezdeményez.. vagy rakd tele gyertyával a szobát vegyél neki rózsát abból érzi hogy szereted és ..:) sok szerencsét
2009. máj. 25. 15:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Biztos egy kis hullámvölgybe van...én is ilyen vagyok jelenleg,nincs kedvem a szexhez,mert sok máson jár az agyam. Lányoknál elöfordul az ilyen. Na persze nemtudom hogy nála ez mióta van,mert azért ez nem tart el örökké... :) De én is azt ajánlom,hogy simizd öt többet,ne a szex legyen a cél,csak hogy jól essen neki a cirógatás. Azért én ilyenkor beadom a derekam. :) De ha ez sem válik be,kérdezz rá hogy mibaja! Biztos hogy valami van!
2009. máj. 25. 15:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én is így voltam a szexszel, mint a barátnőd! Elég nagy szégyen!

De nálunk az jött be, hogy a párom elment vidékre dolgozni, és néhány hétig nem találkoztunk, nem szexszeltünk, csak minden nap beszéltünk róla, és elmondtuk, hogy mennyire kívánjuk egymást!

Sok sikert!!!

2009. máj. 25. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
kezet foghatnánk :( nálunk is azt mondja minden oké meg szeret, csak mi már havi egynél tartunk. Erős kezdés után egyre ritkábban illetve egyre gyakoribb kibúvók, meg hárítások. Pedig amikor nagy nehezen akkor neki is jó - vagy legalábbis úgy csinál, már semmit sem tudok biztosra. Tartok tőle, hogy ha igaz amit a lányok magukról állítanak, hogy nekik csak akkor és azzal jó akit szeretnek, akkor ez lehet az első jele annak, hogy a dolgok megváltoztak és már nem ugyanazt jelentem neki, csak még nem jutott el oda, hogy szakítson. Valami nincs rendben nála lelkileg - nem tudom nálatok hogy van - de idegesebb, türelmetlenebb is velem. Már nem is nagyon merem ezzel a szex dologgal fusztrálni, mert bizony megkaptam már, hogy a farkamban hordom az eszem. Amikor kérdeztem akkor nem is értette mi van, ez nem tudatos náluk, de biztos nem véletlen a testi tartózkodás, a nők ezzel büntetnek valamiért amiről úgy gondolják, hogy megbántottuk őket... ezt persze soha fel nem vállalják, ezért el nem mondanák a világ minden kincséért sem mi bántja őket sajnos.
2009. máj. 25. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg amíg ő kezdeményez lehet h sokáig fog tartani (max. hetek) de egy idő után neki is "szüksége" van a szexre.
2009. máj. 25. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
A 15:58asnak lehet igaza van...nekem a volt pasimmal igy kezdödtek,nem volt kedvem szexelni,folyton belekötöttem,türelmetlen voltam,és bizony rá kellett jönnöm,nem szeretem már. Vége is lett,kb. 1 évig huztam! Szerintem beszéljetek róla,hogy mi a probléma! De remélem nem ez! :)
2009. máj. 25. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!