Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Manapság mennyire jellemző...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mennyire jellemző az, hogy valaki (lány esetében) azzal a férfival marad párkapcsolatban, aki elvette a szüzességét?

Figyelt kérdés
2009. máj. 24. 21:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi 5 éve vagyunk együtt, és remélem együtt is maradunk :)
2009. máj. 24. 21:27
 2/8 A kérdező kommentje:
és soha nem gondolkoztál el azon, hogy vajon mással milyen lehet a szex? (függetlenül attól, hogy szerelmes vagy belé:) )
2009. máj. 24. 21:29
 3/8 A kérdező kommentje:
gondolom csak megfordult a fejedben:) (nem rosszindulatból írom, nehogy azt hidd)
2009. máj. 24. 21:30
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

mi 4 éve járunk. szerettem nagyon, de most már valami nem ok köztünk.. nem érdekeltek más pasik, de ha te azon agyalsz milyen lenne mással szexelni, meg is fogod csalni a barátodat, úgyhogy ti nem fogtok eljutni az oltárig...

de szerintem mi sem.. nem egy 3. személy miatt, hanem a távolság miatt... :( ez van, pedig szép volt, de már a végét járja a dolog..

2009. máj. 24. 21:35
 5/8 A kérdező kommentje:
nem agyalok ezen, és nem is csalnám meg a barátomat soha, bár most épp nincs is csupán csak kíváncsi vagyok
2009. máj. 24. 21:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem fordult meg a fejemben, és ettől mindketten baromira félünk. De majd lesz ahogy lesz. Az tuti, hogy egymással akarjuk leélni az életünk, így nem is nagyon szeretek erre gondolni... :)
2009. máj. 24. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én több mint 4 éve vagyok együtt a párommal és ő vette el a szüzességemet is, és soha nem gondolkoztam el azon, hogy miylen lehet mással, mert vele szuper és nem volt még oylan alkalom, hogy ne legyen orgazmusom, tehát mindent megkapok tőle, akkor miért cserélném le olyanra akiben nem vagyok biztos, hogy vele is iylen fantasztikus lenne? Ahogy nap mint nap olvasom itt a kérdéseket és 1 nap minimum 3-szor teszik fel azt a kérdést, hogy nem jutnak el a lányok az orgazmusig. Nagyon szerencsésnek érzem magamat, hogy ilyen a párom. Hogy ha valakinél minden rendben működik, akkor nem gondolkodik el ilyeneken. 18/L
2009. máj. 24. 21:38
 8/8 anonim ***** válasza:

21.35 Mekkora a távolság????Kíváncsi vagyok,mert én is egy távkapcsolatba fogok belekezdeni szerintem,és egy picit tartok tőle.

Egyébként pedig a kérdezőnek válaszolva szeritem lehetséges:)!

2009. máj. 25. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!