Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » BAK lány és RÁK fiú párra mi...

BAK lány és RÁK fiú párra mi jellemző? Összeillenek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:

állítólag igen de szerintem abszolút nem

egy bak lány

2010. júl. 22. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Anyám bak, apám rák. Több, mint 20 éve házasok. :D
2010. júl. 22. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Jól működő kapcsolat.

A Rák érzelmeket, a Bak pedig stabilitást visz a kapcsolatba. Mindketten családcentrikusak vagytok.

Jól kiegészítik egymást. A Bak kemény és rendíthetetlen,bátor külseje mögött egy érzékeny lélek rejlik.

A Rák érzékeny lelke mögött pedig pontosan az ami a Bakban. Bátorság és kitartás.

Sokra vihetitek együtt. Egy életen át hűséges társak lesztek.

2010. júl. 23. 11:59
 4/9 anonim válasza:
Bak vagyok.És azt mondom mivel ő a velünk szemközti jegy abszolút kétesélyes...Vagy szerelem első látásra vagy unszimpatikusság...Nekem sok a konfliktusom velük sajnos :S
2010. júl. 23. 15:36
 5/9 anonim ***** válasza:

nekem pont ugyanez volt egy Bak lánnyal.

Szerelem első látásra, majd egymáshoz se szóltunk, annyira unszimpatikusak lettünk egymásnak.

Ez tényleg így van :D

2010. júl. 23. 17:01
 6/9 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nálatok már ez a Bak-Rák felállás van,tehát már együtt vagytok és csak kiváncsiságból kérdezed így utólag hogy összeilletek-e, vagy a kiszemelted Rák fiú és tudni szertnéd előre mire "számíts" vele?

2010. júl. 23. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, a csillagjegy nincs befolyással a párkapcsolatokra. Sőt, valójában semmire nincs hatással, ugyanis ezek mindössze önkényesen kiválasztott időintervallumok, melyekhez ugyancsak önkényesen emberi tulajdonságokat társítottak. Törvényszerű -sok ember esetén-, hogy ezek valakikre teljesüljenek, és teljesülnek is. Ennek következtében ezek az emberek igazolva látják a horoszkópban rejlő "igazságot", holott ilyesmiről szó sincs.
2010. júl. 24. 23:10
 8/9 A kérdező kommentje:

Én sem hiszek feltétel nélkül az asztrológiában.

Csak kíváncsiságból kérdeztem, mik a tapasztalatotok.

Egyébként én már 6éve együtt vagyok a rák párommal, és egyre jobban úgy érzem , hogy ő a nagy ő!:D

2010. júl. 25. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Ennyi :)
2010. júl. 25. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!