Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasított egy prosti - van ennél lejjebb?

Egy Louis Vuittonért kefélő, lakással rendelkező, műcsöcsű, műszájú drága k*rva lehet tényleg visszautasíthat embereket, ő megteheti.
A Nyugati aluljárós, szénégetős, fogatlan cigányk*rva viszont nem fog.

"Lehet esze, de attól még k.urva, OHO ja és tényleg többé értelemben is az."
Igen, de a prostitúció is kik miatt van?
A ringyófaszú pasik miatt, mint ti! A nők maguktól nem szexelnének mindenféle ócska szarral, erre csak ti vagytok képesek! És még fizettek is érte!!!
Láttál te már nőket felszedni a főútról és hímprostit?
Mert én nem!
A kevés hímprosti is jóképű, jótestű, igényes férfiakból áll, a gazdagabb nők esetleg igénybe veszik őket.
De a középkategóriás hímprostikat is a csak a pasik viszik el...
Egy nő ha szexelni akar keres hozzá egy megfelelő férfit, vagy letojja és csinálja magának!

"Igen, de a prostitúció is kik miatt van?
A ringyófaszú pasik miatt, mint ti! A nők maguktól nem szexelnének mindenféle ócska szarral, erre csak ti vagytok képesek! És még fizettek is érte!!!"
Értem én hogy kanos férfiak nélkül már rég kihalt volna a prostiipar, elvégre a kereslet határozza meg a kínálatot. DE. Édes drága angyalom, hát kik döntöttek úgy felnőtt fejjel, felelősségük teljes tudatában hogy szétteszik a lábukat idegeneknek? Könnyű nőként mindent a férfiakra kenni ám! De még mennyire könnyű! De ehhez az egészhez azok a nők is kellenek akik képesek ennyire lealacsonyodni és persze azok is akik feleségként nem hajlandóak vagy csak nagy duzzogva mintegy a férfinak tett szívességként(!) felfogva a dolgot lefeküdni az urukkal! Így ítélkezz minden egyes férfi fölött! (Mondom én ezt úgy hogy soha el nem mennék prostihoz! Előbb lennék szerzetes...)
Bár talán te csak egy szánalmas troll vagy...

Tudod l*************** a válaszod, csak hát ez a ringyó faszú ümmümm..
Nem tudom konkrétan igazából kikről beszélsz, mert én az életemben nem voltam prostinál de még fizetni se fizettem szexért bárkinek. ÉS MÉG FIZETEK IS ÉRTE?? WOW! ÁHÁá biztos alva járok, EZÉRT NINCS PÉNZEM!! KÖSZ!
Aha..aha..blabla és ő ettől miért és okos? Meg igazából mi köze van a válasznak ahhoz hogy ő urva? Nem értem az összefüggést, az hogy a pasik miatt van prostitúció? Igen és? Akkor már kötelező annak lenni, vagy mi, nem értem O_o..
Amúgy még mellékesen miattam aztán tényleg felesleges felhúznod magad, mert egyáltalán nem érdekel a kérdéses leányzó, csak .....ból írom, vagy mondjuk hogy trollkodom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!