Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Visszautasított egy prosti -...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasított egy prosti - van ennél lejjebb?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy fáj a feje.

2012. jan. 9. 20:28
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
amúgy melyik pi*csa volt az? linkeld már be! plusz írj egy negativ beszámolót a beszamolok.com-ra.
2012. jan. 9. 20:59
 22/36 anonim válasza:
100%
de most komoly ennyire csúnya az arcod? mert mi éppen horrofilmet forgatunk és akk fel vagy véve szörnynek! :)
2012. jan. 9. 21:26
 23/36 A kérdező kommentje:
Igen ronda vagyok, képet nem teszek fel, hogy aztán rajtam röhögjön mindenki.
2012. jan. 9. 21:33
 24/36 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem el,hogy annyira csúnya lennél,hogy visszautasítson... Ha ápolt vagy,akkor nem lehetne ez gond egy prostinak. ha prosti lennék,akkor azokat a több napja nem fürdő undorító kamionosokat utasítanám vissza,nem egy csúnya arcú fiút.. Kíváncsi lennék rád.
2012. jan. 9. 21:40
 25/36 anonim ***** válasza:
kaaaaamuuuuuu... :D Woody Allennek volt egy ilyen beszólása, hogy "olyan csúnya vagyok, hogy még a k.rva is azt mondja nekem, hogy fáj a feje" (vagy ilyesmi, nem tudom fejből idézni)
2012. jan. 9. 21:48
 26/36 anonim ***** válasza:
Kérdező privát üzenetbe küldj el egy képet, én nem teszem fel sehova, én se vagyok egy szépség, majd én megmondom mennyire vagy csúnya. Bár van egy olyan érzésem, hogy valóban kamu az egész, mivel nem nagyon akarod a prosti adatlapját se belinkelni, amit azért egy sértett férfi simán megtenne.
2012. jan. 9. 22:08
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
ÁHÁÁ! tényleg, ha annyira megbántott, mi a francért nem linkeled be a prostit? Az egyébként is pubklikus? Most hogy belegondolok, simán belinkelném,, persze igazából már így is gyanús lenne, csak belinkelsz valami kamut, hogy tessék itt van, miközben nem volt semmi. De nem zavar, én azért elhiszem.
2012. jan. 9. 22:12
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

Én abszolút elhiszem neked.

Van ennél sokkal hihetetlenebb sztori is, ami meg velem esett meg. Sokak által jóképűnek mondott srác vagyok, a testalkatom és mindenem rendben van. Mégsincs évek óta barátnőm.

Találomra kiválasztottam egyet a vidékilány tagjai közül. Elmentem és egy lerobbant, ráncos, 28 éves, de minimum 45-nek kinéző kisebbségi volt.

Majdnem visszafordultam, de végül mégis maradtam, mert már nagyon kanos voltam. Elkezdtük, erre 5 perc után szól, hogy zárjam rövidre, mert nem bírja. Elvileg egy rakás emberrel lefeküdt már, de azt mondta, nekem túl nagy van, pedig nem extrém nagy, csak "jól megtermett".

Magyarán a befizetett fél óra helyett lett 5 perc és én még ronda sem vagyok.

2012. jan. 9. 23:06
 29/36 anonim ***** válasza:
7%

Úristen mennyi alantas, szánalmas, tetű szemét hímringyó van itt.

A szánalmas f*szotokat húzzátok a seggetekbe :D

2012. jan. 10. 00:53
 30/36 anonim ***** válasza:

"Az utolsó előtti mond valamit, kis "luxus" ri.banc, főleg ha tényleg egy fiatal csajszi volt, aki él a kis álomvilágában. Kis k.urva"

Okos lány, van esze!

2012. jan. 10. 00:54
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!