Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kis farokkal jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kis farokkal jól teljesíteni?

Figyelt kérdés
14 cm farkam van,mondjuk vastagságra közepes,de van töle vastagabb is.Tudom hogy ez írtóra kicsi,mindig is emiatt szorongtam ha szexre került a sor.A barátnöm mindig viccelödik,hogy ,,imádom a kis farkad,"de nem sértödök meg azen a beszólásán.De amióta elkezdtük használni a pharmatex hüvelykúpot még rosszabb a helyzet,túlságosan síkosít,és sem én sem ö nem érzünk túl sokat.Megszakítva csináltuk azelött,pharmatex nélkül,ugy jó volt,nincs az a túlzott sikosság.Tudom ha nagyobb lenne biztos másképp lenne,de védekezni muszály.Mellesleg gumi alergiám van.Hogyan teljesítsek jól kis farokkal?Van olyan valaki,aki épp ebben a cipöben jár?Náltok hogy müködik?
2009. máj. 23. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egy ujjal is ki lehet elégíteni egy nőt, 14 centivel meg főleg...

Úgy nem ez a probléma az tuti.

2009. máj. 23. 22:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Mondom h az a baj h nem próbálja meg összehúzni magát a csaj, nem veled van a baj drága kérdező. És ehhez nem kell intim torna vagy hasonló, legalábbis pl. nekem nem kellett mégis érzem mikor összehúzom akkor jobban érzem párom meg mikor elengedem akkor nem érzem annyira, nem ingerel annyira. Vele van a baj, beszéld meg vele. Ha így sem lesz oké, hagyjátok a kúpot.
2009. máj. 23. 23:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm!
2009. máj. 24. 07:49
 14/15 Rokalacs válasza:

Ugyan emiatt voltam ma nagyon magam alatt, úgy sacperkb azt mondtam volna h jó, ha megvagyok 12, megmértem 14-14,5 (15 lehetnék, ha nem görbülne kicsit lefele :D) szóval ne csüggedj, ráadásul én vékony is vagyok ahhoz képest, amiket "látok" :). Előző párom borzasztó síkos volt, mindketten imádtuk, igaz szűk is volt mellé :) tudom sovány vigasz, de pl kézzel is jól lehet bánni, általában inkább ő elvitt engem egy idő után mindig, azután pedig én őt folytattam 2 ujjal, ha jól eltalálod a G pontot csodákat lehet művelni :)

De osztom a véleményed, védekezés az első, azt a kúpot nem ismerem, de pl nálunk a zsibbasztós koton volt az, amit 1x kipróbáltunk, soha többet :) Ne parázz ezen az egészen mert attól csak rosszabb lesz, ezen fogsz aggódni mindig, és azt a csajok nem csípik (tapasztalatból mondom :D) legyél magabiztos, és hozd ki a lehető legtöbbet abból gazdálkodva, ami van :)

2012. nov. 7. 12:23
 15/15 anonim válasza:
van olyan lány ki hormonzavarós és azt se tudja 21éves létére hogyan kell behajolni kúráshoz és büdös a valaga mert nem tudja kimosni fosás után és csak disznaját eszik
2016. aug. 31. 20:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!