Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kis farokkal jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kis farokkal jól teljesíteni?

Figyelt kérdés
14 cm farkam van,mondjuk vastagságra közepes,de van töle vastagabb is.Tudom hogy ez írtóra kicsi,mindig is emiatt szorongtam ha szexre került a sor.A barátnöm mindig viccelödik,hogy ,,imádom a kis farkad,"de nem sértödök meg azen a beszólásán.De amióta elkezdtük használni a pharmatex hüvelykúpot még rosszabb a helyzet,túlságosan síkosít,és sem én sem ö nem érzünk túl sokat.Megszakítva csináltuk azelött,pharmatex nélkül,ugy jó volt,nincs az a túlzott sikosság.Tudom ha nagyobb lenne biztos másképp lenne,de védekezni muszály.Mellesleg gumi alergiám van.Hogyan teljesítsek jól kis farokkal?Van olyan valaki,aki épp ebben a cipöben jár?Náltok hogy müködik?
2009. máj. 23. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem baj ha kicsi,csak játékos legyen.Szóval a női nemi szerv nem díszpárna hogy kitömjük,és annyi,arra a munkát rá kell tenni.:))))
2009. máj. 23. 21:09
 2/15 anonim ***** válasza:
93%

Ne élj már ekkora tévedésben, a 14 cm még egyáltalán nem kicsi.

Nagyon sok helyen utána tudsz nézni hogy mekkora a magyar vagy közép európai átlagméret, és te éppen ebbe a kategóriába esel bele. Az átlag pedig nem egyenlő a kicsivel.

Amin javítanod kellene az inkább az önbizalmad, fogadd el magad így ahogy vagy. Ez az első lépés. A második pedig hogy légy kreatív a szexben! Ezt értik játékos alatt. Találj ki új technikákat, mozgasd meg a fantáziádat, és a barátnőd reakciói alapján tartsd meg azokat amikre pozitívan jelzett vissza!

Hajrá:

21/F

2009. máj. 23. 21:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Szóval játékosnak elég játékos,de ha a csurog a csajsziból,és túl kitágul, sajna attól még a farkam térfogata nem lesz nagyobb.
2009. máj. 23. 21:15
 4/15 anonim ***** válasza:

A barátnődnek mondjad h mondjuk próbálja már meg összeszorítani magát ottan mert ez az egyik dolga lenne amellett h máshogy is mozog....

És tényleg tévhitben vagy a 14 cm az rohadtul nem kicsi.

2009. máj. 23. 21:18
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

A 2. válaszoló vagyok.

Kicsit részletezd jobban a problémát. Vagy legalábbis nekem nem egészen világos, egymásnak ellentmondani tűnnek a dolgok, ezért kérem.

Amit eddig mondtál az alapján:

Csurog belőle: felizgult és nedvesedik, ez sztem jó, és épp azt mutatja hogy nagyon élvezi amit csinálsz, nem azt hogy nem érez semmit a dologból (ha túl kicsit lenne a farkad nem is érezné h benne vagy).

A péniszed vastagságát valóban nem tudod növelni, ezzel csak akkor lehet gond, ha úgymond kotyog a barátnődben szex közben. Viszont erre is jó az intimtorna, vesd fel neki hogy csináljon Kegel gyakorlatokat, ezek növelik a hüvely- és hüvelytáji izmok erejét, illetve a mozgatásuk ezek segítségével tudatossá tehető. Ergo össze tudja szorítani a hüvelyét körülötted amikor benne vagy. Ezt nem csak abban az esetben javaslom ha valóban "kotyogsz" benne, azt a problémát mintegy mellékhatásként oldja meg, hanem nagyon fel tudja dobni a nemi életeteket (sokkal intenzívebb érzés lesz mindkettőtök számára).

(Google: Kegel-gyakorlatok, vagy intimtorna címszavak.)

Amúgy meg az egészet vele kéne megbeszélned, és közösen megjavítanotok (első körben úgy kezdve hogy megkérdezed neki van-e olyan problémája h kicsi a farkad, egész biztos vagyok benne h ő is jót mosolyogna ezen a felvetésen, és ez a te önbizalmadon is javítana). Minden problémát először a pároddal közösen érdemes, mert sokszor az valójában nem is probléma csak azért mert még nem beszéltetek róla. Szóval kommunikáció!

21/F

2009. máj. 23. 21:27
 6/15 A kérdező kommentje:
Csak rohadtul ciki amikor kutyapózban,töbször is kicsuszan a helyéröl.Nyilván ha hoszabb lenne,ez elö sem fordulhatna.És ez igenis kicsi!Aranyosak vagytok hogy próbáltok nyugtatni,de ha választani lehetne akkor a lányok nyílván a nagyobbat választanák! És ténleg feszesebbre össze tudja húzni a lány?
2009. máj. 23. 21:27
 7/15 A kérdező kommentje:
De én úgy érzem hogy,nem jó ez a túlzott csurgás,mert ha nagyon síkos,nincs meg az a surlódás,ergo:nem érzünk semmit.Ez a pharmatexes védekezésünk átkozott hatása.Túl tág is ez nyilvánvaló.Eleinte amikor berakom akkor jó,de két döfés és kitágul.
2009. máj. 23. 21:37
 8/15 anonim ***** válasza:
68%

Még mindig a második válaszoló vagyok!

Igen ez a lényege, de mondom, és lassan könyörgöm, keress rá google-ban, ott lényegesen több információt találsz ezekről a hogyan kelltől a mire jóig mindent. Nem fogom azt mind be copy-paste-elni ;-) (szívesen segítek de minek írjam le még egyszer)

Ne haragudj hogy ezt mondom, de szállj egy kicsit magadba, mert szerintem elég komoly kisebbségi komplexusaid vannak. Erre lenne szuper ha leülnél a barátnőddel átbeszélni ezt a problémát. Róla biztosan tudod hogy őszinte, és ha ő mondaná a szemedbe h de drágám semmi gond veled, akkor elhinné, vagy legalábbis lökne rajtad egy nagyot abba az irányba!

Szóval beszélj vele a témáról, ezt amúgy sem tudod megkerülni, ugyanis az intimtornát neki kell csinálnia, és ahhoz pedig beszélgetés kell, akkor ha már ott az alkalom élj vele és beszéljétek meg ezt is, szerintem megérné.

Amúgy csak egy költői kérdés (nem kell válaszolnod rá, csak gondolkodj el rajta). Ha azt elhiszed hogy léteznek ilyen gyakorlatok, és valóban segít az intim izomzatok megmozgatásában, egy szó nélkül, akkor azt miért nem hiszed el amikor azt mondják (többen függetlenül egymástól) hogy igenis a 14 centi az nem kicsi, hanem átlagos? Vagyis miért feltételezed hogy aki anonim módon segíteni próbál, az az egyik mondatában igazat mond a másikban meg direkt átverne. Ha már kérdezel valamit, akkor legalább fenntartások nélkül próbáld meghallgatni a válaszokat, mert úgy tűnik hogy úgy jöttél ide h márpedig neked ez és ez van, bármit mondunk is.

Nekem például a tiédnél némileg nagyobb adatott meg, és nekem is kicsúszik a barátnőmből időnként, ez előfordul az aktus intenzitásától függ, meg attól hogy milyen pózban csináljátok, nem attól hogy mekkora! Ebből nem kéne arra következtetned hogy a tied elvetendő.

Remélem tudtam segíteni, és próbáld meg tényleg elfogultság nélkül olvasni ezeket a sorokat:

21/F

2009. máj. 23. 21:43
 9/15 anonim ***** válasza:
1: hagyjátok a fenébe a pharmatexet, mert nem is nyújt túl nagy biztonságot és látod, hogy nem is jó, szedjen a kiscsaj bogyót! Attól szép lesz a bőre és a ciklusa is rendbe jön! 2: próbáljátok ki a lovaglópózt, ugyanis, akkor sokkal jobban érez a lány is, sokkal mélyebben tudsz belehatolni. 3: a hüvelyét minden nő tudja mozgatni, könnyen meg lehet tanulni!
2009. máj. 23. 21:53
 10/15 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezném töle,tutira azt mondaná hogy épp jó meg tökéletes.De úgyis azt mondaná,amit hallani szeretnék.Nem hülyeség ez az intimtorna.Köszi a tippet!
2009. máj. 23. 22:11
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!