Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak vele szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak vele szex közben, hogy mindkettőnknek jó legyen, és ne bénázzak?

Figyelt kérdés
Holnap valószínűleg lefekszünk a barátommal(3hónapja vagyunk együtt)mert inmádjuk egymást..és nagyon szeretnénk már.Viszont az a gond,hogy én 1 éve vesztettem el a szüzeségem,sajnos,nagyon megbántam..nem szerettük egymást a sráccal..csak a barátaim már nem voltak szűzek és én is "nagylány" akartam lenni! (tudom,hogy nagy hülyeséget csináltam és gyerekesen viselkedtem)de a barátom nemtud erről(mert nemakarom h azt higgye ,hogy cafka vagyok)Mit csináljak vele szex közben,hogy mindkettőnknek jó legyen,,és ne bénázzak? Légyszíves segítsetek,nagyon megköszönném! =( =)
2009. máj. 23. 20:21
 1/1 anonim válasza:

hat figyelj azt nemtudod elkerulni,hogy ne tudja meg ,hogy mar nem vagy szuz. de ha ez egy oszinte kapcsolat akkor ,nem ertem mi volt ,vagy mi az akadaja,hogy nem montad el eddig neki? a masik dolog hogy szerintem az hogy megbeszelitek elore hogy,pl: holnap mar megtortenik koztetek a dolog akkor egyertelmu.hogy ezen ragodsz hogy mi lesz,szerintem enek spontan kell torteni -e mert különben ............... erted mire gondolok

hat ez lenne a velemenyem

2009. máj. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!