Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyit kérnél egy óra szeretk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit kérnél egy óra szeretkezésért?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen összegnél húznád meg azt a határt, ami fölött már igent mondanál egy óra szexre egy ellenkező nemű idegennek. Egy olyan idegennek, aki teljesen semleges, tehát se nem visszataszító, se nem vonzó számodra és nem lennének extrém kérései (semmi kaki, anál, szado-mazo stb.).

Negatív összeget is írhatsz (ha esetleg még fizetnél is érte) - nemedet tüntesd fel a válaszadásnál! Köszönöm!

2009. máj. 23. 13:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%

A válasz megírásának időpontja: ma 19:43

Ez korrekt, én ezzel értek egyet (:

2009. máj. 23. 21:15
 22/26 anonim ***** válasza:
49%

"a világ összes pénzéért sem aláznám meg magam!! 24/L"

Ha a beteg gyereked élete múlna rajta?

2009. máj. 23. 23:11
 23/26 anonim ***** válasza:
26%
23:11 - az már zsarolás lenne, ha valakinek van pofája ezzel visszaélni, és a kérdésben nincs szó ilyenről, mellesleg ilyen helyzetben, ha valaki ezzel így visszaélne, fel is jelenteném, hogy kihasználja a hátrányos helyzetét valakinek...
2009. máj. 23. 23:17
 24/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Mindegyik hasznos volt! Leginkább a tárgyilagos válaszokat köszönöm, azokat melyek tényleg a kérdésre érkeztek. Személy szerint jelentősen alacsonyabb összegekre számítottam. Azt hiszem úgy fer ha én is válaszolok és elárulom én ingyen belemennék egy ilyen felhívásba (persze ehhez hozzátartozik,h nincs komoly párkapcsolatom és pasiból vagyok(28), akiknél állítólag hétköznapi,h belemennek ilyen kalandokba - furcsa is,h egy ilyen válasz sem érkezett).

Természetesen mások válaszaira is kíváncsi vagyok, uh. írjatok még! :)

2009. máj. 24. 00:11
 25/26 anonim ***** válasza:

23:11 - az már zsarolás lenne, ha valakinek van pofája ezzel visszaélni, és a kérdésben nincs szó ilyenről, mellesleg ilyen helyzetben, ha valaki ezzel így visszaélne, fel is jelenteném, hogy kihasználja a hátrányos helyzetét valakinek...

Ki mondta hogy tudna róla? Mondjuk az inetrneten meglátna egy közösségi portálon, még azt sem tudná h. van e valakid, és felajánlana egy 7 számjegyű összeget! A Te beteg gyerekedet meg mondjuk Amerikába kellene vinni egy műtétre, amitől életben maradna! Ennyi pénzed nincs, a családnak sem, és a bankok sem adnak! Na! Akkor mit tennél?! És vigyázz, sosa ne mond hogy soha! Ez egy jótanács. Az életedben még sok minden megtörténhet. Lehet akár egy háború is, amikor ezzel az egész családod életét megmenthetnéd. Na hali!

2009. máj. 24. 17:11
 26/26 anonim ***** válasza:
67%
Ha csinos a lány, lefeküdnék vele ingyen is.
2009. aug. 17. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!