Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon égő volt, hogy megmutat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő volt, hogy megmutattam a barátomnak, hogyan szoktam önkielégíteni?

Figyelt kérdés

Pettingeltünk, és hát nem nagyon ment a dolog. Aztán mondta, hogy mutassam meg neki, hogyan szoktam maszturbálni. Én annyira zavarban voltam, hogy mondtam, hogy nem, mert ez mennyire égő már, meg minden. De aztán győzködött, hogy ne szégyellősködjek előtte, meg nem kéri azt, hogy sokáig csináljam, csak magát a mozdulatot, hogy legalább azt tudja, hogy kb. mi az, amit élvezek, meg hol vagyok érzékenyebb. És mivel annyira kedvesen kérte, belementem. De utána olyan bután éreztem magam. Pedig használt a dolog :) De akkor is. A barátom tudja, hogy szörnyen gátlásos vagyok, mégis rávett erre az őrültségre. Azóta ezen kattog az agyam. Ugye őt nem zavarta? Vagy egy fiú számára nem furcsa, hogy ilyen segítséget kell kérnie?

Légyszíves mondjatok valamit! Nem bírom! Már félek a következő találkozótól. Hogyan fog rám nézni ezek után.

2009. máj. 22. 17:48
1 2
 11/11 anonim válasza:
szerintem nem égö ha megmutattad neki:DHisz ha nincs barátja és ugy érzi ki akar elégülni nagyon jól jöhet:P
2009. máj. 25. 01:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!