Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon égő volt, hogy megmutat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon égő volt, hogy megmutattam a barátomnak, hogyan szoktam önkielégíteni?

Figyelt kérdés

Pettingeltünk, és hát nem nagyon ment a dolog. Aztán mondta, hogy mutassam meg neki, hogyan szoktam maszturbálni. Én annyira zavarban voltam, hogy mondtam, hogy nem, mert ez mennyire égő már, meg minden. De aztán győzködött, hogy ne szégyellősködjek előtte, meg nem kéri azt, hogy sokáig csináljam, csak magát a mozdulatot, hogy legalább azt tudja, hogy kb. mi az, amit élvezek, meg hol vagyok érzékenyebb. És mivel annyira kedvesen kérte, belementem. De utána olyan bután éreztem magam. Pedig használt a dolog :) De akkor is. A barátom tudja, hogy szörnyen gátlásos vagyok, mégis rávett erre az őrültségre. Azóta ezen kattog az agyam. Ugye őt nem zavarta? Vagy egy fiú számára nem furcsa, hogy ilyen segítséget kell kérnie?

Légyszíves mondjatok valamit! Nem bírom! Már félek a következő találkozótól. Hogyan fog rám nézni ezek után.

2009. máj. 22. 17:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy nagyon élvezte azt, hogy nézhetett téged. Az én barátom is gyakran kéri ezt. Olyankor annyira beizgul, hogy alig bí magával. Emiatt ne érezd bután magad. Megszokod. Először nekem is fura volt.
2009. máj. 22. 17:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tök jó dolog, nyugi. Kimondottan élvezzük, ha láthatjuk, hogy csináljátok. :) Ezzel csak nagyot nőttél a szemében. :)
2009. máj. 22. 17:55
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se érezd magad rosszul emiatt:) Mostmár könnyebben fog neki menni,meg még élvezte is szerintem a látványt:P
2009. máj. 22. 18:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hú de jó pasid lehet, ahelyett, hogy leszarja, ha valamit rosszul csinál, megkér, hogy mutasd meg neki! Természetes, hogy eleinte furcsa az ilyesmi, de egy idő után már te fogod jobban akarni:D Meg ha majd odáig juttok, hogy lefekszetek egymással, akkor simán mersz majd magadhoz nyúlni közben, ami eleinte elég fontos szerintem. Mi szoktunk olyat csinálni, hogy én simogatom magamat, ő pedig ujjaz és ahogy érzem, hogy összetalálkoznak az ujjaink attól még izgibb lesz az egész. :) Bátorság.
2009. máj. 22. 18:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Egy kicsit megnyugtattatok, hogy nem lesz ebből gond közöttünk. Most már "csak" helyre kell raknom magamban, hogy ne piruljak el, ha rá nézek. Remélem ő is úgy gondolja mint ti, és nem érzi az egész szituációt cikinek utólag sem.

2009. máj. 22. 18:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

nyugi, nincs ebben semmi ciki! Bár mindegyik srác ilyen lenne, mint a te barátod, mert ténleg fontos neki, hogy neked is jó legyen.

Az a baj, itt nálunk még mindig nincs szexuális kultúra, nem mondják el a fiataloknak az igazságot, illetve nem beszélnek arról, hogy miket lehetne még tenni annak érdekében, hogy a szex valóban élvezetes dolog legyen. Nagyon sok ember szégyenli ha ilyen helyzetbe kerül, pedig igazán nem kéne, hiszen kinek nyíljunk meg teljes szívünkkel és testünkkel ha nem annak akit szeretünk?

2009. máj. 22. 19:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem égő. Egy pasinak ez nagy öröm, ha láthatja a párját maszturbálni. Ha máskor is kéri, és nem szeretnéd "égőnek" érezni, kérd meg rá te is. :P

17/F

2009. máj. 22. 19:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem égő, sőt a pasik ettől beindulnak ha látják ahogy egy csaj kielégíti magát. L
2009. máj. 22. 19:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Szexuális kultúrám nekem biztos nincs, mert abszolút kezdő vagyok sajnos, pedig a korban benne vagyok már :). Hát sokáig nem csináltam, szóval abban nagyon nem gyönyörködhetett, hogy én élvezkedek, de tényleg remélem, hogy akkor ez nem volt égő.

2009. máj. 22. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
88%

Egyáltalán nem volt égő, jó dolog, megtudja, hogy ő hogy csinálja neked, hogy a legjobb legyen:)

Én férifiként egyébként semmi izgatót nem látok benne, ha a párom masztizik előttem, legalábbis a hormonjaim nem kezdenek táncra perdülni, az endorfinom is alapon marad, így nem is izgat a látvány... Elnézem szívesen, de nem pörgök fel tőle. Bár úgyis tudom, hogy lepontoztok amiért nem értek egyet a nagynéppel, hogy ez milyen izgató, etc, de akkor is ez van.

Ő attól még találhatja izgatónak:)

-ReapeR-23/F

2009. máj. 22. 19:18
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!