Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki nyelt már le spermát, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nyelt már le spermát, az hogy bírta?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 18:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem igazán ízlik. De elviselem. Ha számba élvez, kimegyek és kiköpöm. Ha nagyon szeretné, akkor lenyelném, de nem mindig!
2009. máj. 22. 17:49
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig lenyelem neki, a legelső alkalommal nem nyeltem le neki. De már a második alkalomtól lenyelem. Nagyon jó látni, hogy ő élvezi a dolgot. Picit fura ize van,de nem a rossz vagy borzasztó kategoriába tartozik. IMÁDOM ahogyan élvezi, és különben is a zsepit ameddig elöveszed meg minden az túl sok idő. Ha kimész a mosdoba kiköpni, az túl illuzió romboló a párod számára.

Szóval sztem jobb lenyelni mint kiköpni. De valaki nem szereti ez egyénileg váltotó.

2009. máj. 22. 18:06
 13/20 anonim válasza:
84%
én például azt imádom hogy ha a számba élvez utána igy kiköpöm a mellkasomra és igy végig folyik a hasamon, valahogy a lenyelés nem megy talán az íze nekem vhogy keserű
2009. máj. 23. 15:03
 14/20 anonim válasza:
100%

A partner spermájának ízétől függ. Általában az előváladéknál már tudom, a számba engedem-e (ha meg már igen, persze, lenyelem...)

Amúgy simán lehet bírni, csak torkon ne lőjjenek, mert akkor elkezdesz fuldoklani...:)

F/23

2009. máj. 24. 13:17
 15/20 anonim ***** válasza:
76%
Úgy hogy csak lenyelte a nő és kész!nyelte mint kacsa a nokedlit!Azt mondta olyan mint a folyékony sósperec!
2009. jún. 18. 13:12
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Az állaga fura, meg ami engem igazán meglepett benne először, hogy meleg. Illetve utólag olyan mintha kiszárítaná a torkod. Amúgy ennyi, semmi különös.
2009. jún. 18. 22:34
 17/20 A kérdező kommentje:

amugy ez volt a bajom,nekemis.

az hogy meleg.... és sós..

2009. jún. 24. 02:12
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó érzés lenyelni, nagyon finom, kellemes íze és állaga van.
2009. júl. 24. 19:35
 19/20 anonim ***** válasza:
69%
én birom :) szeretem finom :) legalább is a páromé. napi legalább kétszer szájba spriccel meleg tejével :) és úgy felizgulok hogy nem birom megálni,hogy ne szivjam ki minden cseppét :) nem az izével kell foglalkozni hanem a gyönyörrel. kedves barátnőim aki hazaért kérdés nélkül mennyen oda a kedveséhez,és cumizzátok ki minden csep tejét,és utánna azt csináltok vele amit akartok nekem ez vált be. mehettem shoppingolni,stb. nekem izgató a páromnak meg jó.elvégre majdnem minden férfi a nő szájába szeret élvezni,hogy mi teccik nekik ezen de ki kell használni .)
2010. jan. 2. 13:04
 20/20 TentPreton válasza:
Szerintem nagy gáz, ha inkább kiköpjük. Egy csók után is hogy nézne ki a köpködés?
2020. márc. 29. 00:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!