Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki nyelt már le spermát, az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nyelt már le spermát, az hogy bírta?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 18:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ mennyi az a sperma.a kevés az oké észre semveszed ha meg nagyonsok akko nagynehezen lelehet küzdeni + zsepi.
2009. máj. 21. 18:55
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Először nagyon furcsa íze volt, és nekem nem volt a legkellemesebb. De utána már semmi bajom nem volt tőle. Sőt nagyon jó volt, ahogy láttam a páromon, hogy élvezi :)
2009. máj. 21. 18:58
 3/20 anonim ***** válasza:
80%
normálisan.Én el sem tom képzelni h kiköpjem.Most ez olyan mint ha a párom azt mondaná h nem nyal ki,mert puncileves lesz a szája..
2009. máj. 21. 19:05
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem a legjobb a zsepibe köpés max ha túlsok.
2009. máj. 21. 19:07
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
Én sem tudom elképzelni, hogy kiköpjem..zsepi az ragad, vagy egyáltalán hová köpitek? Elmegy a srác, és kiszaladsz a vécére? Illúzióromboló. Amúgy nekem sincs semmi bajom vele, kicsit kellemetlen, de kibírható, és kényelmes módszer. És a barátom is szereti ha lenyelem. Én sosem köptem még ki, nem is fogom. Persze aki nagyon nem bírja, az is érthető,valaki undorodik tőle, annak nem kell erőltetni, mert csak rosszul sül el a dolog :)
2009. máj. 21. 19:42
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Az én barátomé szerintem jó ízű:) Vagyis én nagyon szeretem:) Mindennap lenyelem:)
2009. máj. 21. 19:50
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
kilehet bírni.egyébként ha a pasi sok ananászlevet iszik előtte akkor finibb lesz :D
2009. máj. 21. 21:31
 8/20 anonim ***** válasza:
62%

Én zsepibe köptem ki sokáig, de sokszor van olyan, hogy nem nyelem le, hanem megcsókolom a barátomat és ő... :)

17/L

2009. máj. 21. 22:38
 9/20 anonim ***** válasza:
53%
Hogyhogy hogy bírta? Mit kell ezen "bírni"? Az egyik legjobb dolog a világon.
2009. máj. 21. 23:24
 10/20 anonim ***** válasza:
78%

hát gyorsan le kell nyelni..nekem inkább az állagával van bajom, hogy ilyen nyúlós valami.

azokat nem értem, akik kiköpik zsepibe..ha már úgyis a szájukban van, akkor nem egyszerűbb gyorsan lenyelni, mint keresgélni zsepi után, széthajtogatni, stb? azért addig nem tudnám a számban tartani..

2009. máj. 21. 23:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!