Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért jó a kis mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért jó a kis mell?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt, az oldalon, hogy egyesek inkább a kis mellű lányokat preferálják. De miért? Nem jobb egy nagyobb mellett megfogni?
2009. máj. 21. 16:33
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

2009-10-20 23:41

Kifelejtetted a széles csípőt.

nyamm

:)

2010. máj. 15. 22:55
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

22:34 Utolsó döfés... Ezért akartam én meghalni!

18/l

2010. máj. 16. 00:23
 33/41 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó:

Azért nem feltétel a nagy mell. Én is előnyben részesítem a nagyobb melleket, de most pl egy olyan lány keltette fel az érdeklődésemet, akinek jóformán nincs is. Szóval a kisugárzás, igényesség nagyon sokat számít. Az, hogy ha mell is van mellé az nagy plusz, ez tény, de nem esélytelen pasit találni kis cicivel sem.

2010. máj. 16. 00:41
 34/41 anonim válasza:
97%

nagy mell ,nagy mell... sok fétises ember van a világon én ugy látom...am is ez relativ dolog h kinek mi tetszik.nem értem mit kell basztatni a kislmellű lányokat ,mikor azok a lányok is lehetnek szépek és egyáltalán nem a mell mérete a lényeg... nekem is jobban tetszik a kicsi de formás.

18/F

2010. júl. 4. 15:48
 35/41 anonim ***** válasza:
96%

A kis mell egy nagyon nagy szerencse a nő életében. Ugyanis leszeketálja a férfiakat. A szexuális úton távvezérelhető ( idegen nők által is távvezérelhető), a nemiséget életcélként kezelő marhákat ezzel máris elkerülted. A kis mellű nőket nem szokták elhagyni más nőkért, nem szokták szexrabszolgának használni. A kis mellű EMBER, azoknak a férfiaknak a szemében, akik valóban társat keresnek az életükhöz.

Ha viszont te is olyan nő vagy, aki a nemiségedet akarod felhasználni egy férfirabszolga megszerzéséhez és beidomításához, akkor nincsen szerencséd, mert ez neked sokkal nehezebben fog menni, mint a nagymellű nőknek.

Az pedig, hogy mi a szép, arról egyértelműen árulkodnak a történelemből fennmaradt képek szobrok, amelyek közül az egyetlen a Willendorfi Vénusz, amely tejcsárdát ábrázol.

2010. szept. 9. 14:40
 36/41 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó:

Az ugye megvan, hogy nincs rabszolgaság, és robotok sem vagyunk?

2010. szept. 9. 19:36
 37/41 anonim ***** válasza:
97%

Bocs, hogy lányként írok, meg hogy OFF-olok, de ezt nem bírtam ki!!

Én 70-75 A ill. B-s melltartót hordok, vagyis a mellem alatt a bordám körbe 66 cm (ugye 65-ös melltartó nincs:D), a mellbőségem meg 78 cm átlagban, de a kosara meg változó, ha hízok, akkor a B-sben már kicsit dagad, ha lefogyok, akkor meg az A-s éppen ráillik, bár kicsit szorítja, de a B-s még akkor is jó.

Amúgy meg engem kifejezetten dicsérnek a fiúk, mert melltartóban eleve arányosabbnak tűnök, de anélkül sem vagyok ronda. 161 cm vagyok, 45 kilós, szép az arcom, a derekam csak 57-60 cm, a csípőcsontomnál 78 cm körbe a fenekemnél meg 88, formásak is a lábaim (mondták)...jó hát felül kicsit csonti vagyok, alul viszont szép nőies, és azért bőven megvan a homokóra alak. Mégis a személyiségemtől szoktak jobban elájulni, hogy milyen aranyos, intelligens és kissé elvont vagyok. És általában ez az amivel megfogom őket, a csinosság már csak ráadás.

Volt már olyan fiúm, hogy azt éreztem, hogy kicsinek tartja a mellem, hogy nem tenyérbeillő...de hát aki ilyenen fennakad, annak nem ÉN kellek, csak a testem...az ilyen kapcsolat annyit is ér számomra.

Amúgy ahogy elképzelem, szerintem a legjobb lehet a közepes mellet megfogni...mert hát a kicsit tényleg alig lehet megfogni, a nagy meg össze-vissza fickándozik, meg ha lógós állítólag azt nem bírják. Nekem azt mondta több srác is, hogy ők nekik mindegy milyen, csak a formája legyen meg. A nagy és feszes nagyon ritka....és még a férfiak sírnak, hogy a péniszméretükön problémáznak a lányok...én pl. teszek rá, hogy mekkora és milyen neki. Felőlem 10 centis is lehet állva, ha emberként is értékel és nem csak nőként.

19/L

Ui.: KISMELLŰ LÁNYOK! NEM A CICITEK HIBÁJÁBÓL NEM TALÁLTOK PASIT! EZT FELEJTSÉTEK MÁR EL! A SZÉPSÉG NEM CSAK KÍVÜLRŐL, HANEM BELÜLRŐL IS FAKADHAT. A BELSŐ MEG TUDJA SZÉPÍTENI A KÜLSŐT. (bár ez most sablonosan hangzik, de így van) Egyik évfolyamtársamnak kb 1,5 centis mellei vannak, elég deszka, de neki is megvan a karcsúsága meg a csípője. És azon tűnődtem mindig, hogy bakker...ennek melle sincs, és mégis mindenki őt akarja. Hát mert közvetlen, és mindig mosolyog...úgyhogy máris megdőlt az az elmélet, hogy: a kis mell nem jó. A kicsi meg azért jó, mert ÍZLÉSEK ÉS POFONOK! Slussz.

Na hali

2010. szept. 11. 20:09
 38/41 anonim ***** válasza:
60%

A nagy csöcs kb. olyan, mint a szőke haj. Sok agyatlan csak azért keres szőke, meg nagy cs0csű p1csákat, mert az a menő.

Spec nekemis a kicsi, (de létező) mell tetszik. De a külsőt más is befolyásolja: lábak, popsi, derék, váll, haj, arc, ...

Viszont néhány rossz tapasztalat után úgy is alapvetően dönt az, hogy mennyire lehet a lánnyal kijönni. Teljesen mindegy, hogy kicsi, vagy nagy melle van, hozzsú, vagy rövid haja, ha elviselhetetlen akár azért, mert kissebbrendűségi komplexusos, akár mert vannak elvárásai, megette a fene.

2011. febr. 7. 08:27
 39/41 anonim ***** válasza:
Az első kép az jó,sexi a csaj.
2011. márc. 3. 17:39
 40/41 anonim válasza:
100%

Kis mellű nő vagyok, lánykoromban is az voltam, nem volt ez miatt pasi gondom az életben, most meg már szültem 2 gyereket, és olyanok a melleim mint a 20 éveseknek, nem ereszkedett meg, nem lóg, pedig sok évig szoptattam!

Látom a többi anyukát, akik már szültek, soknak a hasukig ér már a mellük, ezért nem is vágyom nagy mellre!

2011. nov. 7. 10:42
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!