Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Miért jó a kis mell?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért jó a kis mell?

Figyelt kérdés
Sokszor olvastam itt, az oldalon, hogy egyesek inkább a kis mellű lányokat preferálják. De miért? Nem jobb egy nagyobb mellett megfogni?
2009. máj. 21. 16:33
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
89%
a szerintem sokkal szexib egy "tenyérbeillő" méretü mell mint az annál nagyobbak... az előző kérdésnél is ezt írtam :P
2009. máj. 21. 16:35
 2/41 anonim ***** válasza:
86%
Stimmt. Meg arányosabb, esztétikusabb is, plusz "nincs is útban". Arról nem is szólva, hogy sok esetben a mérettel pont fordított arányban áll az érzékenység.
2009. máj. 21. 16:38
 3/41 anonim ***** válasza:
80%
Átlagban egy nagy mellhez nagyobb test is tartozik, azt meg nem igazán szeretem. Aki meg csontkollekció nagy mellel az olyan természetellenes. Szóval mindenképp a kis melleket választanám :D
2009. máj. 21. 16:39
 4/41 anonim ***** válasza:
87%

Hello! Én pl. azért preferálom a kis mellet,mert számomra könnyebben kezelhető.Jobban szeretem masszírozni,szeretem,ha a mell belefér a tenyerembe.

A kis mell nem ereszkedik meg idővel.

Amúgy valahol olvastam,hogy a kisebb mellek érzékenyebbek,mivel azonos számú idegvégződés van minden mellben,csak kisebb területen oszlik el,így a lány jobban érzékeli a mellét ért ingereket.

Bár véleményem szerint nem az számít,mekkora,hanem hogy kié.

2009. máj. 21. 16:40
 5/41 anonim ***** válasza:
59%

Második vagyok újra. Mutatnék egy gyakorlati példát:

[link]

Aki pl. erre azt mondja, hogy nem szép, az hazudik. :)

2009. máj. 21. 16:44
 6/41 anonim ***** válasza:
19%
nem jó a kis mell! ezt ki mondta? nagy duda kell, azzal már lehet mit kezdeni! :p
2009. máj. 21. 16:46
 7/41 anonim ***** válasza:
87%
16:46 igazad van, a nagy mell az igazi, amikor szolidan hátradobod a válladon, mert már szétcsapkodta a térdkalácsod...
2009. máj. 21. 17:04
 8/41 anonim válasza:
39%
Pedofil hajlamra vall.De persze sok kivétel van.Meg nem is biztos hogy baj,mert így ezek az emberek is kiélhetik magukat egy kis mellű érettebb nővel anélkül hogy kiskorúakat zaklatnának.
2009. máj. 21. 17:25
 9/41 anonim ***** válasza:
21%
Miért, jó?
2009. máj. 21. 17:49
 10/41 anonim ***** válasza:
57%
pf az a kép o.csmány.. ha ez valakinek bejön, b.aszott izlésficamos lehet.
2009. máj. 21. 19:53
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!