Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legextrémebb hely/he...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legextrémebb hely/helyzet/szituáció szex közben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 09:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

13.42-es vagyok újra

Lemaradt a korunk, én 38 éves nő vagyok a kedvesem meg 33 és elmúlt két éve már hogy együtt vagyunk.

2009. máj. 21. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Park, óvoda, suliudvar, ping-pong asztal , út mellett a füvön, réten, wc, kultúrház, játszótér, konditerem ( nála volt a kulcs, ott dolgoztak). Párommal sokfelé voltunk már, ez izgalomba hoz minket...
2009. máj. 22. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
A szauna az nagyon tetszett, de jó volt még akkor is amikor egy barátunk ballagóján voltunk és többen is ott aludtunk nála így egy franciaágyon 4-en aludtunk és hát a barátom és én nem naon bírtunk magunkkal:) Vagy családi összejövetelen a Wc-ben:D de kocsiba még soha nem próbáltam :( de ki fogom:D
2009. jún. 18. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:

Legextrémebb nekünk a tengerparton volt:D annyira nem eldugott helyen, szoval bárki arra sétál elég gáz lett volna. A tengertől fél méterre a homokban:D Nagyon jó volt! A másik a házunk emeletén, miközben a család ebédelt épp:P

20L/19F

2009. jún. 26. 11:20
 15/15 anonim ***** válasza:

Kocsiban( legjobb, azóta is imádom )

Barátomék udvarán, üres volt a ház szóval sneki se volt otthon.De a szomszédok átláthattak ha nagyon akartak xD bár a fal oldala takart vmennyirexD vagy kitudja:P

Sátorban(ugy h bátyámék a mellettünk lévő sátorba voltak...)xD

17/L

2009. szept. 22. 20:49
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!