Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt a legextrémebb hely/he...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legextrémebb hely/helyzet/szituáció szex közben?

Figyelt kérdés
2009. máj. 21. 09:01
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

Gyorsan leírom az enyém, hogy értsd milyen sztorikat várok.

Szüret egy olyan szőlészetben, ahol 1 sor 70-80m hosszú. Ez minden évben fix program a baráti társasággal. Meleg volt, a lányok elég lengén voltak öltözve, ahogy az én menyasszonyom is. Nagyon megkívántam, de voltunk vagy 20an. Ő észrevette rajtam, hogy min jár az eszem. Amikor már majdnem a sor elején voltunk, eljátszotta, hogy elveszett az órája, menjek vissza vele megkeresni. Visszamentünk a sor végére, ott már nem láttak minket és gyorsan egymásnak estünk. Nem tartott tovább 5 percnél, de nagyon jó volt mindkettőnknek.

Szóval ehhez hasonló sztorikat várnék, ha nem tolakodás! Köszi!

2009. máj. 21. 09:02
 2/15 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy örülnék, ha megosztanád, hogy mennyi idős voltál akkor Te és a párod?

A mi esetünkben 30L / 32F (akkor, amikor ez történt)

2009. máj. 21. 09:09
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Nekem még extrém helyen nem volt, de már próbálom a csajomat rávennni egy "autós eggyütlétre.", vagy esetleg mint Örkény pityu bácsi írta: "érzelemmel telítődik egy telefonfülke". (telefonfülkébe is kipróbálnám én, de a nőm biztos nem menne bele :(((((((()

Ja ,én 18 wok, a csajom 17.

2009. máj. 21. 09:23
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Konditerem, strand, magasles, autó..autó..autó:D kulturház, egy kis tisztáson ahol épp motoroztak, szauna...más nem jut eszembe...de ezek extrémek voltak...

A magasles nagyon jó volt:P a kocsi meg az örök kedvenc...

2009. máj. 21. 09:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
am én 20 vagyok a pasim 21 de ezek már 5 éve tartanak:)
2009. máj. 21. 09:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Margit sziget éjszaka :) Úgy elfáradtunk benne, hogy a fűben el is aludtunk és csak reggel ébredtünk fel, nagyon komoly volt :D
2009. máj. 21. 12:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi egyszer kutyasétáltatás közben este,lakótelepen,de alaposan megvolt világítva,így a sötétségre nem lehetett számítani.Igy hát találtunk egy helyet ahol le tudtam ülni,ő meg háttal volt nekem és ugy ült rám.Csodálatos volt,de imádkoztam,hogy ne jöjjön arra senki,meg a kutya is húzta a porázt! :P akkor voltam én 19 a barátnőm 18
2009. máj. 21. 13:37
 8/15 anonim ***** válasza:
90%

Moziban, utolsó sorban, csak előttünk ültek páran, de sokkal lejjebbb, aztán ismét egy mozis alkalom mikor csak ketten voltunk az egész előadáson, de hát épp bejött a moziskisccsaj és félbe kellett hagynunk, egyértelmű volt, amit látott, de diszkrét volt.

Aztán nyilt parkban padon, szoknyában voltam, néhányan elsétáltak mellettünk.

Strandon törülköző alatt, vagy vízben.

És hát mi is autóban, és bizony már sokszor megtörtént, hogy vagy favágók jöttek, vagy épp kirándulók.

És legemlékezetesebb az volt mikor egy egész délutánra kifeküdtünk egy nagy rétre meztelenül, mindenféle finomságot nyalakodtunk egymásról és többször szeretkeztünk a szabad ég alatt, szerencsénk volt, hogy akkor arra épp senki sem járt, csak egy helikopterről látták,hogy szeretjük egymást. Gyengéden fújt a szél, és mi ott álltunk meztelenül átadva magunkat a lágyságának.

2009. máj. 21. 13:42
 9/15 A kérdező kommentje:
Strandon törülköző alatt??? Azt vajon hányan látták?
2009. máj. 21. 13:56
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen autó, nyaralásból jöttünk haza és útközben én már izgattam nadrágon keresztül(közben vezetett), rajtam nem volt bugyi csak rövidnaci és végül az erdőben kötöttünk ki de addigra már nagyon készek voltunk na és ott aztán...Másik: nyaralóhelyen járda mellett fenyőfa alatt éjszaka teljesen kivilágítva...Aztán volt kempingezés közben, sátorban kelő nap fénye bevilágított sokan fel voltak már ébredve és a sátor nem volt épp eldugott helyen...Öcsém szobájában, földön, nyitott ajtónál család már ebédhez hívott minket...Most hirtelen ez jutott eszembe ja én 20 voltam (most már férjem) akkor barátom 26
2009. máj. 21. 16:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!