Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek a barátommal, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a barátommal, ha alig akarja a szexet?

Figyelt kérdés

9-10 hónapja vagyunk együtt, és 4 hónapja lefeküdtünk, és hétvégén általában egymásnál alszunk. mikor este hazaérünk hozzá/hozzám én nagyon akarom !! reggel mikor felkelünk akkor is. szerintem természetes.. de ő megszólal hogy : most nincs kedvem! de most..segítsetek légyszi :S

16/L

2009. máj. 20. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen bajom van,csak mi 2éve vagyunk együtt,és együtt lakunk 1éve...havonta 2-3alkalom van!!!Nem értem én sem!
2009. máj. 20. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Hello!

Mielőbb kérdezd meg tőlle, hogy mi az oka annak h nem szeretné, vagy éppen nincsen kedve.

Nem akarlak megilyeszteni, de lehet valami rosszatt tett...

(amit nem kelett volna...)

Vagy éppen valami elveszi tőlle a kedvét.

De ezt ő tudhatja legjobban, hogy mi baja van!

Esetleg tudom ajánlani a szriptízt, ez mindig bejön! :)

2009. máj. 20. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
velem is volt ilyen hogy nem akartam a barátnőmmel szexelni, de nálunk azért mert már nem szerettem annyira a barátnőm, és egyáltalán nem kívántam őt, viszont mással szívesen csináltam volna, de vele nem volt kedvem, lehet ez a baja a barátodnak is
2009. máj. 20. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:
ott már valami gond van ha a pasinak nincs kedve. nem lehet hogy van neki valaki más is? kérdezd meg tőle mi a gond, az a legegyszerűbb.
2009. máj. 21. 01:48
 5/5 anonim válasza:
Cseréld le egy másik pasira!
2009. máj. 21. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!