Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csökkenthetném a szexuális éhségemet /illetve miként lehetnék úrrá rajta/?
Egyáltalán nem értem, mi zajlik le bennem mostanság. Kb. fél éve tapasztaltam ennek erőteljesebb jelét, hogy
1) hihetetlen mértékben nedvesedem
2) annyira kívánom a szexet, hogy az - majdnem szó szerint - eszméletlen. Ezzel az a baj, hogy akárhol fordulok is meg, ha férfiak vannak a közelben, őrült késztetést érzek, hogy leteperjem. A fantáziámnak képtelen vagyok határt szabni, és tartok attól, hogy valami hülyeséget csinálok egy óvatlan pillanatban.
Volt egyszer egy eset, amikor egy fickó az utcán azt mondta: "Úgy meg...", mire én ösztön szerűen felnyögtem! Ezt meg is bántam, mert utána alig tudtam lerázni.
Mit tegyek, hogy ne sodródjak ilyen kellemetlen helyzetekbe, és ne kívánjak meg folyton más férfiakat?
Egyébként 9 hónapja van egy barátom, és őt mindenkinél jobban szeretem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!