Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csökkenthetném a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csökkenthetném a szexuális éhségemet /illetve miként lehetnék úrrá rajta/?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem értem, mi zajlik le bennem mostanság. Kb. fél éve tapasztaltam ennek erőteljesebb jelét, hogy

1) hihetetlen mértékben nedvesedem

2) annyira kívánom a szexet, hogy az - majdnem szó szerint - eszméletlen. Ezzel az a baj, hogy akárhol fordulok is meg, ha férfiak vannak a közelben, őrült késztetést érzek, hogy leteperjem. A fantáziámnak képtelen vagyok határt szabni, és tartok attól, hogy valami hülyeséget csinálok egy óvatlan pillanatban.

Volt egyszer egy eset, amikor egy fickó az utcán azt mondta: "Úgy meg...", mire én ösztön szerűen felnyögtem! Ezt meg is bántam, mert utána alig tudtam lerázni.

Mit tegyek, hogy ne sodródjak ilyen kellemetlen helyzetekbe, és ne kívánjak meg folyton más férfiakat?

Egyébként 9 hónapja van egy barátom, és őt mindenkinél jobban szeretem.

20/L

2009. máj. 20. 14:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha van barátod, akkor ő majd megteszi, amit megkövetel a haza... :D

akkor ne a net előtt lógj, hanem irány a hálószoba! :)

2009. máj. 20. 14:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

hát akkor dugd meg a barátod, vagy netán vele nem megy, vagy nem bírja, vagy mi van, h. mást pasit kívánsz??? nem szép dolog, maradj a párodnál, ha őt mindennél jobban szereted!!!(vagy nem?)

:-)

2009. máj. 20. 14:55
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsőm válaszoló még rímeltél is :D
2009. máj. 20. 15:07
 4/12 anonim válasza:
77%

én mindössze egy telefonszámot szeretnék kérni :D

komolyra fordítva a szót: tessék szépen letepergetni a barátodat, nincs az a férfi, aki ennek ne örülne :) ha viszont húzódik a dologtól, akkor az nem feltétlenül jelent jót...

2009. máj. 20. 15:09
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
tényleg, most látom csak :P
2009. máj. 20. 15:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Első körben valóban a barátoddal kell lerendezned, kezdeményezz, sokszor, amíg megfelelően ki nem elégít ;-) A legtöbb pasi számára amúgy is izgató ha a nő kezdeményezi a szexet, szóval csak bátran.

Arra meg szerintem ne vetemedj hogy hosszú távon csökkentsd a vágyaidat. Nagyon sok férfi számára ugyanis vonzó ha egy nő ennyire "kívánós". Meg nem tesz jót ha hosszabb távon elnyomod magadban ezeket, az érzéseket. Beszélgess el a barátoddal biztosan örülni fog neki hogy neked több az igényed, és örömmel áll rendelkezésedre.

Persze az is felmerülhet hogy nem tud mégsem annyira kielégíteni, és ezért áll fenn a probléma (erről nem szólt a leírásod). Ebben az esetben is próbáljátok megbeszélni, te rávezetni őt hogyan lenne neked jobb. Viszont ha hosszabb távon sem működik a dolog kettőtök közt (ő ritkábban igényli, nem tud eléggé a kedvedre tenni), minden megbeszélés és próbálkozás ellenére sem, akkor a helyedben elgondolkodnék. Egy jó kapcsolathoz ugyanis hozzátartozik a jó szex is, anélkül nem teljes és mindig hiányérzeted lenne. Az meg már a te döntésed hogy ezzel együtt akarsz-e/tudsz-e élni...

Mindenesetre személy szerint én biztos örülnék egy olyan lánynak aki sokszor kívánja a szexet, már csak azért is mert minden kapcsolatomban eddig fordítva volt, szóval ezen talán annyit ne búslakodj!

21/F

2009. máj. 20. 15:26
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a vicc, hogy a barátom is imádja eme tulajdonságomat, de azt hiszem, egy kissé félénk, mert amikor rávetem magam, úgymond nem tud élni a helyzettel, gyakorta más dolga akad, stb. Ha viszont ő gerjed be halálosan, nincs az az isten, hogy bármi elterelje a figyelmét. Egy kicsit valóban kuszának tűnik nekem ez a dolog. Ezek szerint akár ez is állhat az "ügy" hátterében?:)
2009. máj. 20. 15:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

15:26-os válaszoló volnék, és bár csak tippelni tudok, mivel szinte semmi rálátásom a kapcsolatra, azért megpróbálkozom. Mégis csak férfi lennék, az ilyen lények pedig meglepően hasonlóan gondolkodnak :-D

Első körben nem hiszem el hogy van olyan férfi akit ha felizgattak akkor hirtelen más dolga akadt. Ezt azt hiszem kategórikusan ki lehet zárni.

Akkor tehát ott lehet a probléma hogy nem izgattad fel eléggé amikor ráveted magad, mint ahogy nőknél is, úgy férfiaknál is fennáll, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe. Ez nem baj, viszont tanulj belőle! Ha történetesen legutóbb más dolga akadt, akkor nem jól izgattad fel, bármilyen meglepő lehet valakinek igenis vannak olyan srácok akiknek több izgatásra van igénye a szexhez, mint hogy egy lány bejelenti.

Ne értsd félre nem azt mondom hogy te így csinálod, csak sarkítok, hogy világosabb legyen a példa.

Mint ahogy te is alátámasztod a dolgot azzal, hogy amikor ő gerjed be akkor nincs az az isten ami elterelje a dologról, ezt nagyon jól látod.

Mi a teendő? Ha a legutóbbi praktikád nem vált be amikor megpróbáltál összebújni vele, változtass. Csináld intenzívebben, vagy próbálj ki új trükköket, ezeket kombináld régivel, magyarul csábítsd el egy menetre. Aztán még egyre, és így tovább ;-) Hidd el egy idő után magától is venni fogja a célzást, és neki is egyre hamarabb le fog esni, hogy mire törekszel, gyorsabban bele fog menni a játékba, és megoldódott a történet!

Remélem segítettem!

21/F

2009. máj. 20. 16:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Ebben hatalmas igazság lehet!:) Vannak emlékezetes csokiöntetes-kikötözős esetek, amiket azóta is emleget:D Köszi, hogy felnyitottad a szemem, van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez megoldja a problemót:)
2009. máj. 20. 16:10
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Állj be pl. krisna tudatúnak, de komolyan. Foglalkozz többet a lelki élettel és múlni fog ez a szexuális éhség.
2009. máj. 20. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!