Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elsajátítani ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elsajátítani ezt a technikát?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok,két éve párkapcsolatban élek.Szeretném megtanulni,elsajátitani, vagy legalább instrukciót kapni ahhozz, hogyan kell a hüvelyizmaimat használni aktus közben!!!!

Milyen technikák vannak erre???

Mit kell tennem????

Olyan válaszokat remélek,amik tényleg segítségemre lehetnek!!!

Előre is köszönöm a válaszokat!!!!

2009. máj. 19. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
összehúzod a hüvelyizmaidat. ez olyan érzés,mint amikor visszatartod a pisilést. ott gyakorolhatod is akár. szorít-kienged-szorít kienged. így tudod használni,és ez a pasiknak nagyon jól esik:) de szerintem olvass utána kugel-gyakorlat címen. továbbá azért is jó,ha rendszeresen csinálod tornát,mert nem lesznek vizelettartási problémáid és megőrzöd hüvelyed feszességét is.
2009. máj. 19. 23:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amit az előző hozzászóló írt, az a hüvelybemenet izmainak aktivizálása, és igen hasznos. Én nem tudok arról, hogy a hüvely izmait tudatosan össze lehetne húzni. Azt viszont tudom, hogy ha kellően izgalomba jössz, maguktól jobban szorítják a fütyit, és ez a párodnak nagyon jólesik.
2009. máj. 20. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig a 3-ból 1 darab full kezdő volt szóval nem volt elvárható tőle, viszont a másik kettő igencsak tudta.

Pasi vagyok de talán tudok segíteni.

Úgy tudod elkezdeni, ahogy az előttem szólók írták, mintha visszatartaád a pisilést, viszont ha egy kicsit jobban megerősödik akkor tudod majd tudatosan használni és tudsz vele szorítani.

Eszméletlen jó érzés mindkét félnek úgyhogy ajánlom hogy tanuldd meg, mert jó dolog.

2009. máj. 20. 00:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Kegel gyakorlatok. Az leső hozzászóló elírta.

[link]

Érdemes googole-zni, ez csak egy találat volt a sok küzül.

Fiúként megerősítem, h fantasztikus érzés, ha a lány csinálja.

2009. máj. 20. 09:22
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!!

És főleg, hogy pasi is reagált rá!!!

2009. máj. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!