Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti a barátotok mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti a barátotok mellett, szoktatok szex közben másról is fantáziálni, esetleg másra gondolni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel mindent megbeszélünk a szex-szel kapcsolatban. Tegnap elmondta, hogy amikor szeretkezünk elég gyakran gondol másra, fantáziál mindenféléről, néha még leszbikus dolgokról is, főleg ha a csiklóját izgatja. Ez engem eléggé zavart, mert úgy éreztem, hogy én nem is kellek neki, ha másról is fantáziál és én csak valami"eszköz" vagyok, esetleg nem vagyok elég jó neki. De azt mondta, hogy ez hülyeség, szeret engem és a szexet is szereti velem, és az hogy ilyenekre gondol azért van, mert jó velem a szex és beindul a fantáziálja, amitől könnyebben elélvez. Ez másoknál is így van?
2009. máj. 19. 22:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
én a 2. válaszoló voltam meg a 23:56os, jah és csaj, és nekem is rosszul esne ha a barátom másra gondolna szex közben vagy miközben cumizom :D én nem gondolok semmire és senkire se, csak ellazulok és élvezem miért kell ezért lepontozni???
2009. máj. 20. 00:12
 12/20 anonim ***** válasza:

Hát én szex közben nem gondolok semmire (nemis tudnék), hanem minden érzékszervemmel koncentrálok az érzésekre, élvezetre..

Ha egyedül vagyok, az más, akkor szoktam fantáziálni.

2009. máj. 20. 07:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,de őszintén az nagyon nem érdekel, hogy kit pontoznak le és miért, serintem elég rossz, hogy van akinek ez a legfontosabb, elég gyerekes. Akkor is gáz szerintetek ez az egész, ha így tudja igazán élvezni a szexet? Más témáknál olvastam, hogy sok nő nem élvezett még el a barátjával nálunk ilyen gond nincs. És azt nem értem, hogy miért probléma, hogy elmondta ezt, nem lehet a bizalom a jele? Mondtam , hogy mindent megbeszélünk és mivel ilyenket is elmond ezért tudom neki elhinni azt is, hogy szeret és tényleg jó neki velem a szex. Vagy szerintetek tévedek ebben?
2009. máj. 20. 07:56
 14/20 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem biztos hogy gond van ezzel. Ha régóta együtt vagytok, és szeretitek igazán egymást, mindent megosztotok egymással akkor ezzel semmi probléma nincs. Én is szoktam olyan dolgokat mondani a páromnak amiket, lehet hogy mások nem tűrnének el, de mi már a kapcsolat elején is barátok voltunk, és valahol úgy érzem hogy még mindig az, attól függetlenül, hogy szeretem őt. Olyankor a barátomnak mondom el a dolgaim, és ő ezt úgy is kezeli, a párom ilyenkor meg sem hallja amit mondtam. Én is szoktam másra gondolni olyankor, de ők nem konkrét személyek, a fantáziám szülte őket, viszont a páromnak még nem meséltem róla, mert úgy érzem csak megbántanám vele. Ha tetszik valaki azt is el szoktam neki mondani, azért, mert akkor eltűnik a varázsa, már nem lesz olyan érdekes, lehet furán hangzik, de szerintem még mindig jobb, mintha eltitkolnám, és még jobban belebonyolítanám saját magam. Önvédelmi mechanizmus, lehet a barátnőd is így gondolta, és ezért mondta el. Örülj hogy őszinte veled, inkább mondjon igazat, mint titkolózzon, vagy hazudjon.
2009. máj. 20. 08:20
 15/20 anonim ***** válasza:

Én sem szoktam másról fantáziálni, az agyam olyankor nem ott jár...

De bennem felmerült, hogy nem célzás miatt mondta ezt el Neked? Ha valóban mindenben őszinték vagytok.

Lehet, hogy be szeretni vonni egy harmadik személyt is...

Nem tudom, mert én sok mindenre vevő vagyok, de a szex az én agyamban 2 ember együttléte és egybeolvadása. De sokan kíváncsiak sok mindenre. Lehet, hogy Ő épp így akarja megtudni, hogy Te mit szólnál hozzá.

Nem tudom, ez csak egy ötlet.

2009. máj. 20. 11:49
 16/20 anonim ***** válasza:
Miért a pasik talán nem gondolnak néha másra?
2009. máj. 20. 17:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: Hát én még soha nem gondoltam másra 2 év alatt pedig még csak 18 vagyok.
2009. máj. 21. 10:01
 18/20 anonim válasza:
Az én kis párom már maszturbált ennél kacifántosabb dolgokra is, pl a kollégáival kerül szexuális aktusba. Mondtam neki, hogy nem kötelező velem lennie, mire ő, hogy ez csak egy fantázia, semmi köze a valósághoz, és hogy ő ilyet soha nem tenne meg, és nem is tetszene neki az életben. Lehet, hogy én vagyok kétbites, de számomra elképzelhetetlen, hogy valakit olyan dolog izgasson fel, ami taszítja. Lehet, hogy rosszul látom.
2010. okt. 27. 13:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Együtt vagytok még?

Csak mert én akkor gondoltam másra, amikor a barátommal már elég élvezhetetlen volt a szex. Már korán sem volt olyan odaadó, mint az elején, az együttlétek száma is kevesebb lett, úgy éreztem, nem is kíván. Nekem nagyon igényem lett volna a kényeztetésre, neki kevésbé. Ilyenkor én is gondoltam másra (nem konkért személyre, csak pl. egy jóval korábban látott szexjelenetre), azért, hogy nekem is jó legyen, s el tudjak élvezni.

De már nem vagyunk együtt. Neki azóta sincs senkije, szóval nem megcsalás miatt szakítottunk...

2010. nov. 2. 11:31
 20/20 anonim válasza:
Igen, írt egy szerelmes levelet a kollégájanak, amire azt mondta, hogy baráti, és nem akart semmit. Aztán kiderült, hogy néha arról ábrándozott, hogy az ő kollégája és a fönöke boldoggá teszik őt. Erre azt mondta, hogy ennek semmi köze a valósághoz.
2010. nov. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!