Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti a barátotok mellett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti a barátotok mellett, szoktatok szex közben másról is fantáziálni, esetleg másra gondolni?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel mindent megbeszélünk a szex-szel kapcsolatban. Tegnap elmondta, hogy amikor szeretkezünk elég gyakran gondol másra, fantáziál mindenféléről, néha még leszbikus dolgokról is, főleg ha a csiklóját izgatja. Ez engem eléggé zavart, mert úgy éreztem, hogy én nem is kellek neki, ha másról is fantáziál és én csak valami"eszköz" vagyok, esetleg nem vagyok elég jó neki. De azt mondta, hogy ez hülyeség, szeret engem és a szexet is szereti velem, és az hogy ilyenekre gondol azért van, mert jó velem a szex és beindul a fantáziálja, amitől könnyebben elélvez. Ez másoknál is így van?
2009. máj. 19. 22:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%

akinek szex közben van ideje gondolkodni, azzal nagy baj lehet...

ilyenkor az ösztönökön kívül semmi más nincs az ember agyában normális esetben.

2009. máj. 19. 22:46
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
én csak átadom magam az élvezeteknek, akkor van időm fantáziálni ha nincs mellettem a barátom
2009. máj. 19. 22:47
 3/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem.

Én is gondolok másra de akkor nem szeretem eléggé azt akivel vagyok és szivesen lennék mással (is).

Olyan nincs, hogy csak te kellesz neki közbe meg nőkről fantáziál. Ez így nincs rendben. Amúgy nem tudom hogy gondolta, hogy ezt így kimondja neked. Mármint ez olyan, mintha azt mondanám hogy "szia ma megvolt a xy de képzeld csak 10 percig bírta... á nem nagy szám... este átjössz?"

2009. máj. 19. 22:48
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Én is szoktam szex közben fantáziálni, de soha nem fantáziálok más pasiról vagy csajról. Inkább csak azt képzelem el, hogy hogy mozog bennem a pénisze, vagy hogy valami nyilvános helyen vagyunk stb.:D
2009. máj. 19. 22:51
 5/20 anonim ***** válasza:
80%
Az normális, hogy szex közben fantáziálunk, valaki azt mondta, hogy a legfontosabb nemi szervünk az agyunk! De hogy másról, vagy lányokról?! Itt valami nincs rendben.
2009. máj. 19. 22:56
 6/20 anonim ***** válasza:
75%
Én is fantáziáltam már más emberről szex közben, de akkor már rég vége volt annak a kapcsolatnak, csak még nem tudtuk... :-( sztem gáz van. Meg az is fura, hogy így elmondja neked.
2009. máj. 19. 23:15
 7/20 anonim ***** válasza:
72%
Barátom őszintén megmondom neked ha a barátnőm ezt mondta volna, hogy szex közbe másra gondol, abba a pillanatban vágtam volna ki a házból. Ez milyen már? Azért van pofája, én ilyet nem tennék meg egy nővel ha valami érzelem is van, hogy közbe másra gondolok, és még hogy el is mondja... Hát ha attól könnyebben elélvez h más faszira gondol.... Áhh.., hagyjuk
2009. máj. 19. 23:52
 8/20 anonim ***** válasza:
69%
23:52nek igaza van, de ki az az ész, aki megint lepontoz???
2009. máj. 19. 23:56
 9/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg amíg nem konkrét emberekre, személyekre gondol és nem minden alkalommal, addig nincs gáz. Ja és lefogadom, hogy vmi számára elég kényelmes pózban szoktátok csinálni (pl te vagy felül), váltsatok, amiben neki is nagyon meg kell dolgoztatnia magát és koncentrálnia kell, garantálom, hogy nem lesz energiája másra gondolni, ha élvezni akarja. Kis gyakorlás kérdése...
2009. máj. 19. 23:57
 10/20 anonim ***** válasza:
66%

23:56

Köszi hogy igazat adsz, tudom hogy igazam van. Gondolom azok a csajok pontoznak le akik mikor a pasijukkal szexelnek, más f*szra gondolnak:)

2009. máj. 20. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!