Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyi ido utan aludt nalatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan aludt nalatok a parotok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 19. 16:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Valamint a szulok mit szoltak hozza?
2009. máj. 19. 16:55
 2/14 anonim ***** válasza:
Kb. fél év után, de nem vagyunk már tizenévesek!
2009. máj. 19. 16:55
 3/14 anonim ***** válasza:

2 hónap én 16/L ő 21/F

és majd 5 hónap után volt szex:-)

2009. máj. 19. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy alakult, hogy mivel nem egy városban éltünk, és tőlünk mentünk kirándulni egyik nap, ezért elég hamar ittaludhatott. Megbíztak bennünk a szüleink:) És annak ellenére, hogy nem volt tiltva semmi, csak 8hónappal később történt meg az a dolog, ami miatt félnek a szülők az együttalvástól. :)

20/l

2009. máj. 19. 16:57
 5/14 anonim ***** válasza:
16/56 os vagyok, anyumék benne voltak, néha volt veszek(de csak velem 16/L) de nem vészes, csak féltettek, de még mindig együtt vagyunk, lassan 1 éva, és szeretik a szüleim bár apum úgymond egy kicsit "féltékeny", de nem vészes, ő is szerti a párom
2009. máj. 19. 17:07
 6/14 anonim ***** válasza:

kb masfel honap utan, de a szuleim nem tudtak :p

3 eve vagyunk egyutt, itt ugy meg nem aludt h a szuleim tudtak volna. nala is kb masfel honap utan aludtam eloszor, de "hivatalosan" 1 ev vagy megtobb utan. :p

(amugy mielott barki is azt hinne h 1 kastelyban elunk, 3-4 szobas panel lakasban aludtunk ugy h a szulok nem vettek eszre:p)

20L

2009. máj. 19. 17:17
 7/14 anonim ***** válasza:

hát az első barátom 1hónap... a második kb fél hónap, a mostani párom meg már azelőtt pár nappal h konkrétan összejöttünk volna:D anyummal lakom, ő mindíg tudott róla.

18/L

2009. máj. 19. 17:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Öszintén szólva én már azon az éjszakán a barátnőmnél aludtam amikor összejöttünk... szex úgy két hónap után volt. 22/f
2009. máj. 19. 17:43
 9/14 anonim ***** válasza:
3 hét után ittaludt a szülinapomon, de csak 2 hónap után feküdtünk le!
2009. máj. 19. 17:52
 10/14 anonim ***** válasza:
8 hónap után aludhattunk együtt sex is csak ezután volt én egy év után aludhattam nála
2009. máj. 19. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!