Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy batoritsam a baratnomet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy batoritsam a baratnomet?

Figyelt kérdés
nagyon fel az elso egyuttletol,meg aztan azt mondta h meg a pettingtol is felne.de en probaltam elmagyarazni neki ,h nincs mitol feljen mert szeretem es nem akarom h fajjon neki,es mindent megteszek h jo legyen neki.nem tudom,h mar mit csinaljak vagy mit mondjak neki h ne feljen.kerlek segitsetek,adjatok tanacsokat,h mit tudnak tenni vagy h batoritsam meg/////////////elore is koszi a valaszokat
2009. máj. 18. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg olyan sablonosak ezek, amiket itt írtak, hogy ezt, meg azt mondd. Azt mondd, amit gondolsz, elég nevetséges, amikor látszik valakin, hogy betanulta a dolgokat. Ha igazán szereted, nincs szükséged arra, hogy mások sablondumáit alkalmazd. :) Szerintem addig ne erőltesd, amíg fél ilyen dolgoktól, mert akármit fogsz mondogatni neki, nem lesz jó. A fájdalomtól fél amúgy? Csak mert ha görcsöl, méginkább fájni fog neki, de akkor ne erőltesd. Beszélgessetek erről még többet, és ami jó tanács (olvastam itt valamelyik kommentben), az az, hogy ne tűzzetek ki időpontot. Sajna mi nem tudtuk máshogy megvalósítani, mivel mindkettőnknek nagy a családja, de így is jó volt, bár spontán picit jobb lett volna. Még amit tudok javasolni (kicsit össze-vissza lett), hogy ne képzelegjetek előre, hogy milyen lesz, mi mindketten szűzek voltunk az elsőnél, és hát bizony eléggé máshogy képzeltük el :) Mondjuk nekünk nem volt csalódás, de hátha neki az lenne. Ne ezzel próbáld megnyugtatni, hogy pl. mennyire jó lesz, amikor a csúcsra jut, vagy ilyesmi. Sok boldogságot, és tényleg vigyázz rá, remélem valamennyit segítettem. :)
2009. júl. 13. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem az h fel annak a jele h nincs felkeszulve lelkileg, h meg nem erett meg ra. ha van 1 csepp onereje es gerince nem fog belemenni barmit is teszel, barhogy is bizonygatod neki amig o nem akarja. en legalabbis ilyen vagyok. a baratom mindig elmondta h jo lenne ezt meg azt csinalni en meg egyik fulemen be, a masikon ki. aztan fel ev mulva kiprobaltam es jo volt nagyon es akkor o h ugye megmondta. de amig nem jutottam el oda h magamtol akarjam nem lehetett velem mit kezdeni. szerintem orulj h egy onerzetes es magat ismero emberrel vagy egyutt es ne eroltesd. finoman gyozkodheted, de ne vidd tulzasba. ha vki nem all keszen, egyszeruen lehetetlen ugy felizgatni h rad vesse magat vagy egyaltalan belemenjen mert attol h egyre feljebb huzod a kezed a combjan es masszirozod a melleit nem felizgul hanem egyre jobban megremul. szerintem mar a tudtara hoztad h te mit szeretnel, hagyj neki idot.
2009. júl. 13. 12:35
 13/14 anonim ***** válasza:
utolso vk. meg csak annyit h ha csak magatol a fajdalomtol fel, nem az aktustol es ugy erzi h keszen all, akkor viszont nyugtasd meg. ne egybol tedd be-ez nagyon fontos!!! elott mkepp izgasd kezzel es szajjal es hasznaljatok sikositot vagy sok nyalat. legyen o felul vagy ha te vagy felul akkor eloszor csak picit tedd be, mozgasd addig es csak utana hatolj melyebbre. kell 1 kis ido mig a huvely alkalmazkodik a mereteidhez es kitagul
2009. júl. 13. 12:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Énekelj neki! Az majd ad elegendő bátorságot neki xd
2009. júl. 13. 18:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!