Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy batoritsam a baratnomet?
semmiképp ne erőszakold,mert akkor csak rossz élmény lesz neki és elhagy... nézzetek filmet,bújj hozzá édesen,simizd,esetleg a combjait is,hagyd h elérzékenyüljön,aztán ha ő is akarja vágjatok bele
2009. máj. 18. 19:27
Nem írtad meg, hogy mióta vagytok együtt és hány éves a barátnőd. De szerintem nála az a lényeg, hogy legyél türelmes és ne ajtóstul ronts a házba. Egy lány egészen máshogy működik, mint egy srác. Valószínűleg még nincs meg benne a kellő vágy, hogy egyáltalán elkezdjen a gondolattal megbarátkozni és lépni. Legyél vele figyelmes, megértő, sok csók, sok ölelés, itt a nyár, a jó idő, sok romantikus séta stb... Hidd el, ha erőlteted a szex témát akkor még inkább görcsösebb lesz. Ha igazán szereted, akkor tudsz várni addig, amíg kész nem lesz rá.
2009. máj. 18. 19:38
kezdjetek el noman smárolni majd csókold a nyakát lassan érzékien és romantikusan majd szép lassan húzd végig a kezed a mellei között de ne fogd meg azokat hanem csak járjon ott a kezed h felizguljon majd fogd meg azokat de jól...vagy mondd neki, hogy bízz bennem szerelmem, vigyázok rád , csak lazulj el...
2009. máj. 18. 19:39
Legyél kedves és óvatos. Ne tervezzetek dátumot, hogy már pedig 5. 11:00-kor mi pettingelünk és 6.-án meg vége a szüzességnek. Csak éljetek vidáman, boldogan, keressétek a romantikus légyott lehetőségeket és a többit meg adja az élet úgy is. Ha nagyon terveztek, akkor Ő ezen pörgeti az agyát és stresszel mindenképpen. Tarts magadnál egy pár óvszert (diszkréten) és ne gondolkodjatok előre, úgy is adja majd magát a helyzet!
2009. máj. 18. 19:39
előzőhöz hasonlóan sztem is üljetek le a kanapéra és takarozzatok be együtt egy plédbe nézzetek meg vmi romantikus filmet amiben sok az érzelem és sok csókjelenet van,elöször csak fogd meg a kezét kezd el simogatni a térdét,csókold meg aztán kezd el csókolni a nyakát is akk sztem már tudni fogja h mit akarsz jah és közben beszélj hozzá h szereted meg h olyan jó vele meg ilyesmi.Jah és ha érti a dolgot akk mond meg neki h nem kell ha nem akarja max egy kis petting,ha abba belemegy és eljuttot az ágyig nehogy ey csomag óvszer várja mert akk beparázik és görcsös lesz és fájni fog neki.
Jah és petting közbe kérdezgesd meh h nem e fáj neki.
ennyi kb.
sok sikert és szép élményeket mind2töknek.
am hány évesek vagytok?
én 16/L még szűz vok de már nagyon sokat pettingeltem barátommal
puszi
2009. máj. 18. 19:40
előző vok bocsi ezt az előzőt az 1. válazolóra értem.
csak mikor elkezdtem írni akk még csak 1 válasz volt
sorry
2009. máj. 18. 19:41
Bocsi, te az Emanuelle-t nézted este?
2009. máj. 18. 19:43
Előző vagyok, a 19:39-esnek szólt!
2009. máj. 18. 19:44
9/14 A kérdező kommentje:
16 eves a bnom es 7 honapja vagyunk egyutt
gondolom elötted még nem volt senkivel...megértem ha fél. :) mondd meg neki h bízzon benned, meg h jó lesz:D meg neki akarsz örömet szerezni...ha nagyon nagyon nem akarja akk hagyj neki még időt..:) ne erőltesd semmiképp ;)
2009. máj. 18. 20:29