Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szüleim nem engedik, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nem engedik, hogy a barátommal lefeküdjek, mert anyukám 19 volt mikor elvesztette. Nővérem 17 és még neki sem engedik. én 16 vagyok és nagyon szeretem a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 17:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy meg kell valakit is ebben kérdezni. A lényeg, hogy szerelemből és ésszel csináld.
2009. máj. 18. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:

Ha nagyon szereted a barátod,tedd meg!!Megvernek,hajrá,annyira úgysem vernek meg,hogy lila foltok maradnak rajtad (vagy ha igen,akkor gyermekvédelmisek...).És kérdezd meg tőlük,hogy attól,ha megvernek,visszanő a szűzhártyád???

Ezeket a szülőket sosem értettem,mindig idegbajt kapok az ilyenektől,már ne is haragudj!!Anyukád 19 éves volt...ÉS????????Hány éve volt az????30?????ÁÁÁÁ!!

Bocsi,ilyeneken nagyon fel tudom magam idegesíteni...

2009. máj. 18. 20:26
 13/17 anonim ***** válasza:

megvernek?? úúristen.. hát hallod alapból 14 éves kor felett,már legális a szex,magyarul a te döntésed.nemkell tudniuk róla.ha meg nem képesek megérteni,hogy te szereted a barátod,és szeretnél lefeküdni vele,akkor így jártak..de ezért megverni..

amúgy mióta vagytok együtt?

2009. máj. 18. 21:16
 14/17 A kérdező kommentje:
pont ma 5 hónapja. és Ő 17 éves.szoktam nekik mondani, hogy nem érünk egyszerre, de mindig le vagyok hurrogva.mikor nővéremnél szóbakerül mindig megkapom, hogy remélik megvárom még azt az egy évet..egy évet..persze..de nővéremnek sem engedik..régen mondták(mikor még nővérem sem volt 16) h 16 a korhatár..de nővérem elérte, és 17re változott..aztán most h 17 lett mégsem engedik neki.megértem h féltenek..de ennyire?..
2009. máj. 18. 21:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy ehhez nem kell engedélyt kérni. Akarod vagy nem akarod? Ennyire egyszerű.
2009. máj. 19. 09:20
 16/17 anonim ***** válasza:

dehát ne mondjátok el ennyi az egész:D

honnan tudódna ki???

2010. jan. 23. 20:49
 17/17 anonim ***** válasza:
Na azóta helyzet??
2010. febr. 23. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!