Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szüleim nem engedik, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim nem engedik, hogy a barátommal lefeküdjek, mert anyukám 19 volt mikor elvesztette. Nővérem 17 és még neki sem engedik. én 16 vagyok és nagyon szeretem a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 17:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Én ebben nem kértem engedélyt,ha szereted és felkészültél,akkor miért ne?:)
2009. máj. 18. 17:58
 2/17 A kérdező kommentje:
de azt mondták, hogy nagyon megvernek, ha megteszem..
2009. máj. 18. 18:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

em kell megtudniuk:)

Amúgy miért ennyire szigorúak?

2009. máj. 18. 18:03
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem fognak megverni hidd el! (legalábbis gondolom) Csak féltenek...! De egyébként én sem kértem engedélyt. Ha te úgy érzed eljött az ideje, és lelkileg is érettnek érzed magad hozz, akkor szerintem nyugodtan!
2009. máj. 18. 18:04
 5/17 A kérdező kommentje:
állandóan fenyegetik a barátomat is, hogy nehogy..és tudom h képesek rá, hogy nagyon megvernek érte..és tuti h megtudják..mindig mindenről tudnak..:(
2009. máj. 18. 18:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudják,hogy van egy komoly barátod...

akkor tisztába kéne lenniük azzal is,hogy előbb-utóbb meg fog történni!!!Nem??

Nem értem,akkor miért nem szolnak a barátodra semmit...a sexes dolgon kivül!

Sexet semmiképp...de pasit igen!!:)nem értem

2009. máj. 18. 18:09
 7/17 anonim ***** válasza:
68%

Húzd fel az agyukat! Mondd azt, hogy szado-mazo stílusban nyomod, add a kezükbe a korbácsot, és mondj egy időpontot, helyszínt...... kérd meg, hogy jelenjenek meg, külön öröm lenne számodra....

Na, sikítva fognak visszavonulni és hálát adnak Istennek, hogy viszonylag normális vagy! tuti! mindig kell kicsit t

2009. máj. 18. 18:14
 8/17 anonim ***** válasza:
76%

úlozni

...

bocs, génhibás a gépem.... :(((

2009. máj. 18. 18:14
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

1. mióta vagytok együtt? ha régebb óta akkor semmi probléma mert tartós a kapcsolat

2. én is 16évesen vesztettem el pedig nekem sem engedték 18ig... de megtettem igaz csak utánna mondtam el anyának de nem haragudott, sőt mindent megbeszélünk azóta

3. akkor tedd meg amikor jónak érzed

2009. máj. 18. 18:53
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Fenyegesd meg, hogy ha nem engedik akkor örökre a nyakukon maradsz xD, nah de viccet félreértve mindig az kell amit legjobban tiltanak, de figyu ha nagyon akarod és akarjátok és szeretitek gymást tegyétek meg, szerelmi téren senki nem parancsolhat az érzéseidnek és a vágyaidnak, már 16 vagy az nem olyan kicsi már...titokban...ha akarod, de ha utána feszülten éreznéd magad a szüleid miatt akor inkább várj még...
2009. máj. 18. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!