Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális kapcsolat egy felnőtt férfival. Elítélendő? (18/L)
Gyakran vok a legjobb barátnőméknél.Sokszor ott alszok.18 éves gyönyörű lányok vagyunk.A barátnőm apja és anyja nagyon fiatalosak és azok is (34 évesek) . Az apjának gyönyörű izmos kisportolt teste van... és full gazdag .A felesége szép nő,ám nagyon elfoglalt, ő is és a férje is gyakran dolgozik.Legutóbb mikor náluk voltam a legjobb barátnőmnek el kellett ugrana egy halaszthatatlan dolog miatt az anyjával, így kettesben maradtam náluk az apjával.És a b.nőm szobájában ücsörögtem az ágyon magazint lapozgatva,mikor bejött az apja és leült mellém.Mivel anygon jóban voltunk nem volt semmi furi...ám a keze a combomat simogatta..eltoltam a kezét,ám nagyon vágytamrá hogy érintsen...és mikor isét hozzám ért enm tiltakoztam hanem érzékien felnyögtem...erre a nyakamat harapdálta és a mellemet simogatta...majd lekerült rólam a szoknya és aztán megtörtént minden...Azóta is rendszeresen találkozgatunk és szexuális kapcsolattot létesítünk.A barátnőm nem tudja, de amikor néluk alszok...egy kis nyalifalira mindig eltűnünk az apjávale ste a fürdőszobában.Imádom, amikor a tapasztalt hímvesszője belémhatol...vagy amikor csak szimplán megmarkolhatom...VÁGYOM RÁ, HOGY ÉRINTSEN A FÉRFIAS KARJÁVAL. a felesége am nem izgat.Kis ribi...engem csak a barátnőm apja ( a szeretőm) érdekel.Most is hozzá készülök... a barátnőm a barátjánál van Érden, a "feleség" pedig külföldön....Hm..fincsi vacsi..és aztán ... S E X !
ELÍTÉLENDŐ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!