Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexuális kapcsolat egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális kapcsolat egy felnőtt férfival. Elítélendő? (18/L)

Figyelt kérdés

Gyakran vok a legjobb barátnőméknél.Sokszor ott alszok.18 éves gyönyörű lányok vagyunk.A barátnőm apja és anyja nagyon fiatalosak és azok is (34 évesek) . Az apjának gyönyörű izmos kisportolt teste van... és full gazdag .A felesége szép nő,ám nagyon elfoglalt, ő is és a férje is gyakran dolgozik.Legutóbb mikor náluk voltam a legjobb barátnőmnek el kellett ugrana egy halaszthatatlan dolog miatt az anyjával, így kettesben maradtam náluk az apjával.És a b.nőm szobájában ücsörögtem az ágyon magazint lapozgatva,mikor bejött az apja és leült mellém.Mivel anygon jóban voltunk nem volt semmi furi...ám a keze a combomat simogatta..eltoltam a kezét,ám nagyon vágytamrá hogy érintsen...és mikor isét hozzám ért enm tiltakoztam hanem érzékien felnyögtem...erre a nyakamat harapdálta és a mellemet simogatta...majd lekerült rólam a szoknya és aztán megtörtént minden...Azóta is rendszeresen találkozgatunk és szexuális kapcsolattot létesítünk.A barátnőm nem tudja, de amikor néluk alszok...egy kis nyalifalira mindig eltűnünk az apjávale ste a fürdőszobában.Imádom, amikor a tapasztalt hímvesszője belémhatol...vagy amikor csak szimplán megmarkolhatom...VÁGYOM RÁ, HOGY ÉRINTSEN A FÉRFIAS KARJÁVAL. a felesége am nem izgat.Kis ribi...engem csak a barátnőm apja ( a szeretőm) érdekel.Most is hozzá készülök... a barátnőm a barátjánál van Érden, a "feleség" pedig külföldön....Hm..fincsi vacsi..és aztán ... S E X !

ELÍTÉLENDŐ?

2009. máj. 17. 21:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
jogilag nem elítélendő természetesen.más kérdés h.nem fair a barátnőddel és az anyukájával szemben.amúgy tiszta Amerikai szépség a sztori.)
2009. máj. 17. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

"gyönyörű lányok vagyunk" - nem lenne nehéz visszakézből eltalálnom a nagy arcodat

Amúgy meg ha a 18 éves barátnőd szülei 34 évesek, akkor 16 évesek voltak amikor született. Akkor ott nem klappol minden sem a "szülőknél", sem nála, és feltételezem nálad sem.

Lehet, hogy a feleség ribi de te se szégyenkezhecc.

2009. máj. 17. 21:28
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
Hát persze nem baj, de az apja veled csalja a felségét és ha ez kiderűl akkor nagyon haragúdni fog rád az anyuka és a lány is ...de te tudod , csak nagyon vigyázzatok!
2009. máj. 17. 21:32
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Arról beszéltetek, hogy meddig fog tartani? Nehogy sérülj emiatt!!!!! Nehogy csak kihasználjon!!!! Ezt a pár sort olvasva érzem, hogy nagyon belezúgtál! De ő mit akar, azt tudja illetve te tudod?

Tart ameddig tart, én nem ítélem el, de nem fair dolog ami csináltok!! Ott alszol a barátnőddel és közben a fürőben.. Mi lenne, ha lebuknátok? Több gyereke nincs?

Én csak téged féltelek :)

2009. máj. 17. 21:34
 5/12 inspector callahan ***** válasza:
81%
Ezt melyik mellesleg.hu -s történetből kopipésztelted ide? Ekkora kamukérdést... :D
2009. máj. 17. 21:37
 6/12 anonim ***** válasza:
81%
ha igaz a történeted akkor légyszi mindenképp hozz össze a pasid feleségével!!! ;) Legalább neki is legyen valami öröme :) Előre is köszi! F/28
2009. máj. 17. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
hát ha felnőtt vagy akkor igen. de a barűtnőm apjával sosem jönnék össze, akármilyen jóképü és fiatalos is. lehet égnék a vágytól, de fura lenne, főleg ha rám se hederit, meg ha van felesége. Az iylen emberek sosem szerelmesek a másik csajba, csak kihasználják, mert valami újra vágynak, többnyire csak szexre. a házasságát sosem fogja eldobni miattad, barátnőd tud róla? én biztos szarul érezném magam ha egyik barinőm az apámmal kefélne, már bocs. Félnék az ilyen mumusoktól. sok jó pasi rohangál odakint, akinek te is kellenél, és nem csak szexre, szerintem mást keress.
2009. máj. 17. 23:48
 8/12 anonim ***** válasza:

sajnos itt nem a feleség a ribi, hanem te vagy a ribi, ezek után nem tudom hogy mnodhatod a nőről, hogy az, ami valójában te vagy. Bocs de ez az igazsag. Sosem szeretném el más férjét, főleg nem a barinőm apját.

Hidd el, ez neked megalázó, mindigis fontosabb lesz newki a felesége, és tégedd is ugyanugy megcsalna egy másik csajjal. Neked hogy esne a feleség helyébe, ha téged csalnának meg? vagy hogy esne neked, hogy a legjobb barinőd a te apáddal kufircol?

Ez a pasi is ribinek néz téged, csak azért nem mondja, hogy jól kihasználjon. A fiatal csajokat mindigis buta libának nézik. Egy kis szexet simán megkap tőled, könnyű préda vagy neki, így nem lesz beléd szerelmes, és ezért nem fogja elhagyni a nejét, mert ha téged venne feleségül, az neki ciki lenne, sőt akkor már te is unalmas lennél neki.

2009. máj. 17. 23:51
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Ez eléggé kamunak tűnik.

Most komolyan, ki ír ilyen stílusban??

2009. máj. 18. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
47%
23:51-esnek van igaza nem a feleség a ribi,ő a tapasztalt családos anya, te meg egy kis tölteni való liba a pasi szemében akit kedvére dughat. pfff más pasijával kufircolni,ráadásul a legjobb bnőd apjával?? jesszus hova süllyed a világ. Már bocs télleg de ebbe nem gondoltál bele?? Hidd elegyszer visszaköszön a múltad aztán megnézheted magad! amúgy másrészről nekem 18évesen 45éves pasim volt,aki mindenre megtanított és igazi nőt faragott belőlem!és nem volt se nője se felesége csak én!sztem ez már más egy kicsit.Tapasztalat szerzés szempontjából jó, de amit csinálsz erkölcsileg gusztustalan! nehogy megüsd magad
2009. máj. 18. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!