Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy jobban kívánjon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy jobban kívánjon?

Figyelt kérdés

Havonta 3-4szer szexelünk. 3éve élünk együtt.

Szeretjük egymást és ezerszer átrágtuk már a témát, de csak annyit mond egyszerűen nem kívánja a SZEXet. Ő sem tudja mi baja van.

25éves nő és 33éves a párom.

2009. máj. 16. 18:31
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
akkor itt vele van a baj, tehetsz bármit az csak tüneti kezelés lesz (szexi ruci, babaolaj), de hosszú távon a különbség ki fog jönni, ha neked több alkalomra van szükséged mint neki. néha nehéz megtalálni a hozzád leginkább illó temperamentumot.
2009. máj. 16. 18:34
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
azon nem gondolkodtál még hogy esetleg van neki más?nem akarlak megilyeszteni télleg csak lehet hogy azért nem akar szeretkezni veled mert van neki más is:S
2009. máj. 16. 18:40
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem volt mindig ilyen. Többször kívánt egy nap.

Utálja a babaolajat és a szexi ruhára annyit mond minek ha úgy is levesszük.

Gondolom hogy már stresszel is a dolog és még rosszabb.

2009. máj. 16. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy lenne. Szeretjük egymást nem régen (fél éve) született egy kislányuk is. Ideje sem sok lenne rá.
2009. máj. 16. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor csak munkamániás lehet, ez is tipikus ebben a korban.
2009. máj. 16. 18:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem munka mániás viszonylag sokat van itthon.
2009. máj. 16. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez egy hirtelen változás, és a beszélgetés sem segít, akkor ne szégyelljetek szakemberhez fordulni.

Szerintem ki kell deríteni, hogy testi vagy lelki eredetű-e a probléma, aztán már lehet kezelni.

Egy szexuálpszichológus tényleg nagyon sokat segíthet!

2009. máj. 16. 18:45
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem hirtelen jött és még mielőtt azt gondolnátok nem a baba óta van így. Előtte kezdődött. :(

Biztosan én is hibázom azzal hogy látszik rajtam mennyire zavar, hogy meg sem próbál tenni a helyzet ellen. Csak rossz a sok visszautasítás. Amikor meg ő akar akkor is az van bennem hogy biztosan csak "MEGERŐLTETI" magát miattam.

Pedig maga a szex nagyon jó neki is.

2009. máj. 16. 18:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarok rosszat, de egy csomó kisgyermekes apa lépeget félre. Gusztustalan és elítélendő, de nagyon sokan teszik ezt! :( De szerintem csak fáradt vagy depressziós.
2009. máj. 16. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit ismerős a dolog! Én (lány vagyok) is imádom a páromat, és nem hagynám el soha, de van, hogy nem kívánom a szexet. Egyidősek vagyunk, és van, hogy úgy érzem, hogy a párom nem tesz meg mindet azért, hogy tetsszen nekem. Mondtam neki, hogy nagyon szeretném, ha kondizna, mert úgy vonzóbb lenne. Most már hízott kicsit, de eddig elég vékonyka volt. Szerintem nálatok is lehet valami ilyesmi. Gondolkozz el, hogy külsőleg mennyit adsz magadra, és hogy mennyire vagy kedves a pároddal, bókolsz-e neki, vagy csak élitek az életeteket.
2009. máj. 17. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!