Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Éjszaka szeretkezünk! Reggel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszaka szeretkezünk! Reggel felkelünk! Nem mos kezet! Miért?

Figyelt kérdés
Éjszaka fogdossa a himveszömet , meg orálissan meg rendes hüvelyi behatolás is van ! Reggel nekem férfi létemre az az elsö , hogy megmosom a kezemet !!! Ö meg nem !! Úgy megy oda a gyerekhez is , úgy fogja meg a poharát is , igy késziti a reggeli szendvicsét is ...
2009. máj. 16. 10:10
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
hát lehet nagyon öntisztulos neki mert semmi szag nincs ott nyalni is szoktam neki !!! lehet én tisztitom ki neki ??!!
2009. máj. 16. 16:59
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Én tényleg nem értem, miért kéne az embernek megtörölnie magát, a kezét, hüvelyét, akármilyét szex után. Nem az a jó, hogy ahogy vagytok el lehet aludni békésen és jó érzéssel? Max reggel lazán megfürödtök, ennyi. Én néha még ezt sem szoktam, mert nem vagyok piszkos, és nincs bajom azzal, hogy a a testemen "rossz" helyen van valahol valami tegnapi nedv, nyál, akármi. A barátom is szerencsére ilyen, szeretjük magunkat egymáson hordozni.

Egyébként meg azzal nem leszel előrébb, ha itt kérdezel, és kapsz helyeslő vagy elutasító válaszokat. Szerintem egy párkapcsolatban ez a minimum, amit meg kell tudni beszélni.

2009. máj. 16. 18:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
a normális az lenne ha este szeretkeztek még ha utánna nem is mentek el fürdeni akkor reggel muszály...amugy meg a nők igényesebbek ...most nem minden nő olyan mint a barátnőd..már ne is haragudj..
2009. máj. 17. 10:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!