Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Éjszaka szeretkezünk! Reggel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éjszaka szeretkezünk! Reggel felkelünk! Nem mos kezet! Miért?

Figyelt kérdés
Éjszaka fogdossa a himveszömet , meg orálissan meg rendes hüvelyi behatolás is van ! Reggel nekem férfi létemre az az elsö , hogy megmosom a kezemet !!! Ö meg nem !! Úgy megy oda a gyerekhez is , úgy fogja meg a poharát is , igy késziti a reggeli szendvicsét is ...
2009. máj. 16. 10:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
89%
Én pl nem is tudnék úgy elaludni szex után h ne mosakodjak meg ott "lent". Hiába semmi bajunk, egészségesek vagyunk, de ez alap dolog, nélküle nem érezném magam "tisztának". Az meg h nem mos kezet, elég zavaró lehet. Ha nincs semmi bajotok, nem kaphatnak el semmit a nemi váladékról a gyerekek, de azért valljuk be elég gusztustalan. Hiába egészséges valaki, vizelés után is kezet kell mosni, mert ez alapszabály. üdv
2009. máj. 16. 11:57
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Mi lenne, ha vele beszélnéd meg?
2009. máj. 16. 12:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát én este meg reggel se szoktam se kezet, se mást mosni, szeretem, ha rajtam van a párom illatanyaga, és nem undorodom a váladékainktól.

Az más kérdés, ha kisgyerekem lenne, azért megmosakodnék, nem is azért, hogy elkaphat valamit (nem fog), de azért mégis.

2009. máj. 16. 12:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
utolsó a nyerő... a többi válaszoló paranoiás,nem is kicsit
2009. máj. 16. 13:10
 15/23 anonim ***** válasza:
60%
Pfúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj!
2009. máj. 16. 13:59
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Ha ti ilyen idióták vagytok, akkor a gyereketeknek már tökmindegy, ugyanolyan nyomorék lesz belőle mint a szülei. Szóval, hogy elkap e valamit, lényegtelen, úgyis tökmindegy neki.
2009. máj. 16. 14:31
 17/23 A kérdező kommentje:
Vele ilyen higéniás kérdést megbeszélni nem lehet !! A legdurvább meg az hogy a hüvelyét sem törli meg szex után
2009. máj. 16. 15:07
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Lol.. Úgy látom undorodsz tőle. legalábbis a szavaidból/írásodból ezt vettem ki. Akkor minek vagy vele? beszéld meg vele hogy mosson kezet. Nem hiszem h ezt nem lehet elmondani neki. Amúgymeg te sem vagy vmi higiénikus ilyen szempontól, mert te is összefogdosod a feleséged/bnődet ott alul és te sem mosol kezet csak reggel. Reggelre meg már leszárad róla minden nedvesség. vagy épp beletörlitek egymásba vagy a lepedőbe/paplanba. Fincsiiiiii

Am meg nem értem azzal mibajod van hogy nem törli meg magát utánna ott alul. Miért kéne? Mégiscsak a saját nedve van ott. Jó persze ha beleélvezel akkor télleg guszta, de ha nem akkor nem értelek. Megmosakodni én sem szoktam utánna sose max zsepivel megtörlöm magam. Ennyit meg igazán elmondhatsz neki hogy törölje meg magát.

Még valami... Elgondolkoztam már azon is h valszeg kamu a kérdés, mert gondolom ha gyereked van nem vagy tizenéves és annyi agyad lehetne má felnőtt fejjel hogy vele beszéled meg és nem itt írod le. Gondolom van szád és hangod is.

2009. máj. 16. 15:37
 19/23 A kérdező kommentje:
a barátnöm elzárkozik ezektöl a kérdésektöl
2009. máj. 16. 15:54
 20/23 anonim ***** válasza:
Akkor baromi nagy higiénia lehet ott... utolsó válaszoló voltam.
2009. máj. 16. 16:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!