Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 4 eve fekudtem le eloszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 eve fekudtem le eloszor egy pasival, de meg soha nem elveztem el. Mit tegyek hogy ez sikeruljon? Hogyan keszuljek fel ra hogy osszejojjon?

Figyelt kérdés
2009. máj. 15. 19:01
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tévedésben leledzel, ehhez nem kell felkészülni. Csak akkor fogsz a csúcsra jutni ha a partnered tesz is valamit ez ügyben. Itt most nem fogom részletezni hogy mire gondolok, szerintem te is tudod.....

Ha nem tud kielégíteni a jelenlegi párod akkor miért vagy vele? Vagy miért nem ülsz le vele és mondod el hogy mit szeretnél?

2009. máj. 15. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyedül sikerült már?

Egyébként nyugodtan irányitsd a pasit az ágyban,nem gondolatolvasók.

2009. máj. 15. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem megy mindenkinek, mint a karikacsapás. Nekem se jött azonnal, de jópár éve felébrednek a szomszédok :D:D:D

[link]

2009. máj. 15. 19:21
 4/8 A kérdező kommentje:

meg senkivel sem sikerult nem csak a jelenlegi parommal nem... bar vele nem reg jottunk ossze es o az elso akibe tenyleg szerelmes vagyok es csak ra tudok koncentralni,remelem vele osszejon :)

Amugy egyedul sikerult mar,de csak a cskloi orgazmus,a hulvelyi meg soha....arra gondoltam,h lehet velem van valami gond.

2009. máj. 15. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:

No.

Vannak olyanok akik csak csiklon keresztül tudnak élvezni.

én is évekig probálkoztam de nem ment máshogy

ez van .marad a csiklo!

2009. máj. 15. 20:18
 6/8 A kérdező kommentje:
koszike a valaszokat :)
2009. máj. 15. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Eddig én is ugyanígy voltam,m int Te. Első barátommal 1,5 évig voltam együtt, sosem élveztem el. Most a másodikkal már 4,5 éve vagyunk együtt és csak nem rég sikerült. Azóta sűrűn eljutok az orgazmusig, csak az elsőn kellett keresztül esni. :) Amúgy nekem is csak csikló orgazmusom van. Leírom én mit csináltam, hátha Nálad is beválik: Először is maszturbáláskor megfigyeltem a testem reakcióit és fantáziáltam. Majd pár hétig egyáltalán nem nyúltam magamhoz és nem is szexeltünk. Majd mikor már teljesen ki voltam éhezve, akkor egymásnak ugrottunk. Végig izgattam a csiklóm az ujjaimmal, közben magam elé képzeltem azokat a fantázia képeket amikkel maszturbálással sikerült elélveznem és paff meg is történt. Annyit még hozzáteszek, hogy fontos volt, hogy a párom végig egy ütemben mozogjon, ne egyszer lassan és egyszer gyorsan. Nem 1-2 percbe telt, de sikerült! Remélem Nektek is fog:) Sok szerencsét és kitartást!
2009. máj. 16. 00:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszike :) aranyos vagy,hogy ezt ilyen boven leirtad :)
2009. máj. 16. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!