Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Amikor ti szüzek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Amikor ti szüzek voltatok és már nem szűz csajjal volt dolgotok, mennyire zavart ez titeket?

Figyelt kérdés
Nem voltatok zavarban? Nem feszélyezett a dolog? Mennyire volt bennetek a teljesítési kényszer? Mennyire zavaró a tudat, hogy a lány a tapasztaltabb?
2009. máj. 15. 11:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavart. Én kifejezetten örültem neki, mert így volt ki bevezessen a rejtelmeibe, volt ki vezessen, tanítson, megmutassa a dolgokat.

Miért?

Krisz

2009. máj. 15. 11:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Mert egy szűz pasival hozott össze a sors és tegnap a petting mezejére léptünk :) Kíváncsi vagyok, vajon mi játszódik le a fejében. Neki még párkapcsolata sem volt, abszolút mindenben kezdő. Nekem volt 2 kapcsolatom és pár hónapja veszítettem el a szüzességem. Ő fiatalabb is nálam fél évvel (23).
2009. máj. 15. 12:00
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Ha pár hónapja vesztetted el, akkor te sem vagy kifejezetten tapasztaltnak mondható.
2009. máj. 15. 12:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Engem sem igazán zavart, mégis rosszul sült el a dolog, mert nem sült el a fegyverem. Ez több ok miatt is volt, fáradtság, ingerszegénység (a korábbi önkielégitéshez képest), meg idegesség. EGyébként a partnerem nagyon ügyes volt. Egyből azzal kezdte, hogy szájjal húzta fel a gumit :)
2009. máj. 15. 12:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Az előző kapcsolatomban sok mindent kipróbáltunk és hónapokig csak petting volt a szex előtt, szal azért nem mondanám kezdőnek magam.
2009. máj. 15. 12:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Petting =/= Szex. És igen, kezdő vagy.
2009. máj. 15. 13:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizalommal lesz irántad, te leszel a példa neki szex terén. Ezért azt ajánlom vesd be magad, mutasd meg neki, milyen is a jó szex. Meglátod kamatostul meghálálja majd.
2009. máj. 15. 13:10
 8/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon izgultam,vártam a találkozást.Később a repetát.

Én 15 voltam-a lány 23,sok mindent megmutatott.2 évig volt kapcsolatunk.

2009. máj. 15. 15:06
 9/11 anonim ***** válasza:
nem zavart
2009. máj. 15. 15:52
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
23 éves "vak vezet világtalant" szindróma :-D
2009. máj. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!