Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor mi az igazság a G-foltos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor mi az igazság a G-foltos orgazmussal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Itt írtátok az egyik kérdésre, hogy a g-pontos orgazmusnál van az a spriccelős dolog...én ezt még soha nem hallottam. D e akkor mondjátok meg nekem, hogy milyen a rendes, hüvelyi orgazmus?? Mi a különbség a g-foltos és a rendes orgazmus között?? Nekem csak csiklós orgazmusom volt eddig, a barátom szerint ki kellene tapasztalnom magamnak, hogy hogy jó, és aztán lenne nekem is hüvelyi orgazmusom.....szerintem túl feszült vagyok hozzá!! :S De mindegy, köszi a válaszokat!!!
2009. máj. 14. 21:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok professzor sajnos de én így tudom:

nekem aztmondta a nőgyógyász mikor elmentem hozzá amiatt hogy nincs hüvelyi orgazmusom hogy a g-foltot kell izgatni és ezáltal tudok eljutni a csúcsra de ne ilyedjek meg ha spriccelni is fogok.

igazábol szerintem az elmondása szerint egy helyröl jön.mert gondolom ha elmegy egy lány akkoris jön belőle valami csak nem spriccel ha spriccel biztos nagy orgazmusa van:D

amugy jó kérdés

2009. máj. 14. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát figyi....

Kérd meg a barátodat, hogy segítsen, kellemesebb lesz neked is, mert jobban el tudsz lazulni.

Lefekszel az ágyra hanyatt, felhúzott, nyitott lábakkal. A barátod melléd térdel. Ismered a rocker kéztartást ugye? Tudod: középső ujj és gyűrűsujj behajlítva (na, ezért jó arcok a rockerek, ilyeneket tudnak!!!). Na, szóval ezt a két ujját bedugja a hüvelyedbe úgy, hogy az ujjpárna a "hasfalad felé néz", érezni fogja, hogy van ott egy terület, ami dudorodik, hasonló az alakja, mint egy fél tojásnak. Elkezdi úgy mozgatni az ujjait, mintha hívogatna valakit, és az neked nagyon fog tetszeni. Először persze picit lassabban mozgassa, aztán majd meglátjátok, hogy mennyire élvezed, lehet gyorsítani a tempón. persze fontos a síkosítás, mert ha nem vagy elég nedves, akkor csak kidörzsöli, fájni fog. Ha nem használtok síkosítót, a nyál is kitűnően megteszi. Esetleg mielőtt a hüvelyedbe dugja az ujjait, előtte kényeztetheti picit a csiklódat is, sőt, talán még jobb is, ha már frankón benne vagy az évezetben :)

Sok sikert, remélem elég érthetően írtam le.

Aztán ha kipróbáltátok, lécci írd meg, hogy működött-e Nálad! Köszi

2009. máj. 15. 13:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nos, nincs minden g-pontos orgazmusnál spriccelés. És az is hülyeség,hogy ha spriccel,annál nagyobb az élvezet..ha nincs 'anyag" akkor is lehet nagyon nagyon jó a szex. Sőt, orgazmus nélkül is jó a szex,ha a szerelmeddel csinálod. Nem az a szex lényege. Egyébként sok nőnek egész életében nincs hüvelyi orgazmusa,mert nehéz kitapasztalni, meg összehangolódni a párjával. De ezen nem kell görcsölni, engem pl nem érdekel, hogy nincs hüvelyim, mert így is tökéletesen kielégítő a szex a barátommal, majd jön a hüvelyi is ha jönni akar. Nem erőltetünk semmit,és ez így jó is.
2009. máj. 15. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:

a hüvely orgazmus a g-pont/folt izgazásával jöhet létre, és a spriccelés csk egy "melléktermék" nincs mindenkinél, és sztem a filmes spricc.. igazán pisi.. de ez más téma, a kitapaszalás az út a sikeres vaginális, g ponti orgazmushoz, egyedül vagy a pároddal, de együtt sztem izgibb:)

Lex/17

2009. máj. 17. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:
A filmes spricc nem pisi, ugyanis van egy barátom aki egyszer egy ilyen lánnyal összejött, úgyhogy személyesen is megtapasztalhatta.
2009. máj. 17. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!