Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Vannak mások is akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Vannak mások is akik az idősebb nőkre buknak?

Figyelt kérdés
F/28 vagyok és testileg nem igazán vonzanak a korombeliek, fiatalabbak, csak akik igazán nagyon jól néznek ki. Az idősebb korosztályban (30-50) viszont nagyon sok kívánatos nőt lehet találni. Tartós kapcsolatot a közeljövőben sem szeretnék, csak amit már egy jó pár éve csinálok, rövidebb hosszabb testi, minimális érzelmi kapcsolatot idősebb nőkkel. Viszont később tartós kapcsolatot nem idősebb nővel képzelek el. Más is van így?
2009. máj. 14. 11:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Na örülök neki hogy mások is vannak hasonló véleményen mint én. Szerintem is nagyon jó fiatalon érettebb Nővel összejönni, sok tapasztalatot szerezhetsz, és ők tényleg nem nyavajognak annyit mint a fiatalabbak. És azok az érettebb Hölgyek, akik tényleg adnak magukra, esetleg sportolnak is, és dekoratívan öltöznek, igenis sokkal vonzóbbak és kívánatosabbak tudnak lenni mint a huszonévesek. Az elején én is féltem, nem nagyon mertem kezdeményezni, de aztán belejöttem, és nem csalódtam, nagyon jó érettebb Nővel lenni, sokkal odaadóbbak, és szóval csak pozitívumot tudok mondani. Mindenkinek ajánlom.
2009. máj. 14. 21:39
 12/14 anonim válasza:
81%

Fiúk! Azért azt se felejtsétek el, hogy az érettebb nők sem csak a szex miatt ismerkednének náluk fiatalabbakkal! Nekünk is van lelkünk, és vágyunk a gyengédségre, figyelemre is! Sőt, beszélgetni is lehet velünk! Sokan tán meg is lepődnétek, hogy milyen jókat!

Eleinte én magam is csodálkoztam rajta, hogy akivel akkor találkoztunk életünkben először, valami társaságban, avval már egy órája beszélgetünk kettesben! :)))

Vannak fiatal barátaim is. Néha levelezünk, néha találkozunk, néha együtt bulizunk, néha átsörözzük az éjszakát, vagy a családunknál tölti a hétvégét!

Én azt mondom, próbálkozzatok bátran, mert lehet, hogy visszautasítanak titeket, de minden nőnek jól esik, ha fiatalnak, csinosnak, kívánatosnak tűnik mások szemében. A hiúságát biztos meglegyezgeti, egy fiatalabb fiú közeledése, még ha nem is híve egy ilyen kapcsolatnak, de ki tudja...?

2009. máj. 15. 10:58
 13/14 anonim ***** válasza:

Én az olyan 21-25éves csajokat szeretem,de nem egyszer volt úgy,hogy megfordultam 30évesek után. Gondolkoztam azon,hogy netán beteg vagyok?

F19

2009. nov. 17. 19:33
 14/14 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem nevezhető betegségnek, csak annyi hogy szereted a szép, vonzó nőket, és a nők többsége 30as éveiben kerül olyan állapotba hogy árasztja magából a nőiességet és nagyon vonzóak tudnak lenni
2009. nov. 19. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!