Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok! Vannak mások is akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Vannak mások is akik az idősebb nőkre buknak?

Figyelt kérdés
F/28 vagyok és testileg nem igazán vonzanak a korombeliek, fiatalabbak, csak akik igazán nagyon jól néznek ki. Az idősebb korosztályban (30-50) viszont nagyon sok kívánatos nőt lehet találni. Tartós kapcsolatot a közeljövőben sem szeretnék, csak amit már egy jó pár éve csinálok, rövidebb hosszabb testi, minimális érzelmi kapcsolatot idősebb nőkkel. Viszont később tartós kapcsolatot nem idősebb nővel képzelek el. Más is van így?
2009. máj. 14. 11:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
hát vannak olyan 30-as 40-es nők akiket így huszonéves fejjel nagyon bevállalnék, de nem csak ők izgatnak. többszőr lett volna lehetőségem idősebb nőkkel de nem merem bevállalni. egszer 18 éves koromban környékezett meg egy 35-40 körüli hihetetlen vonzó nő, számot is csréltünk, de elhagytam a telóm...
2009. máj. 14. 11:56
 2/14 anonim ***** válasza:
47%
szóval nem mertem, most már szó nélkül :)
2009. máj. 14. 11:56
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Remélem jó sok ilyen srác van!

Én 40 vagyok, és klassz lenne, ha nálam jóval fiatalabb srác kényeztetne, ugyanis a "társadalmi normák szerint" korban hozzám illő pasik már ugyancsak közel vannak az impotenciához, amelyik nem, az meg huszonéves csajokat akar, mert ezzel akarják bizonyítani saját es férfiasságukat. Pedig egy 40+ év nőnek nagyon is szüksége van az örömökre, de még mennyire!

Sokan azzal érvelnek az ilyen kapcsolatok ellen, hogy majd ha eltelik mondjuk 10 vagy több év, akkor a pasi már majd családra vágyik, satöbbi, és egy nála jóval idősebb nő ezt már nem tudja neki megadni! Na, olyankor már igen, jöhet az olyan kapcsolat, amiben a nő korban még alkalmas gyerekszülésre. De addig is, miért ne érezhetné jól magát a srác egy érettebb nővel, egy csomó mindent tanulhatna szexualitás terén, tapasztalatot szerezhetne, ráadásul mi boldogok vagyunk egy jó kis szextől és nem nyavajgunk állandóan, hogy mikor megyünk már moziba, meg ilyenek. Ja, és meglepi terhességgel sem szoktuk rémisztgetni a partnerünket! ---- nem sorolom tovább, a neten kering egy iromány, hogy miért is szeretjük az érett nőket :)

Aztán a másik meg: mindenki nézzen már magába, összeházasodott az első szexpartnerével? Hány olyan esetet lehet hallani, hogy a huszonéves pár szakít? Rengeteget! Szóval sehol nincs arra garancia, hogy "korban egymáshoz illő" párok együtt maradnak életük végéig!

Tehát srácok, kényeztessétek bátran az érett hölgyeket (direkt nem írom, hogy idősebb, mert egy 40-50 éves nő még nem is idős!!!)

Ne írjatok privit ajánlattal, nem azért fejtettem itt ki a véleményemet, hogy bepasizzak. :)

2009. máj. 14. 12:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ugyan még fiatalnak számítok (28/l), de én is a fiatalabb fiúkat kedvelem. Ebben nyilván az is belejátszik, hogy az első barátom majd 10 évvel volt idősebb nálam, aztán 4 év után szakítottam vele, mert teljesen elveszett az önállóságom. Azota csak fiatalabb pasiaim voltak. A mostani barátom 22 éves és nagyon imádnivaló. Teljes tisztelettel van felém és ő is imád engem. Sokan mondják, hogy vigyázzak, mert majd 10 év múlva, majd ő fog futni a fiatalabb lányok után. Na és? Most nagyon jó, és az a lényeg...:) Egyébként ránézésre nem is látszik a korkülönbség.

A témára visszatérve. Sztem még mindig jobb egy idősebb nő-fiatalabb fiú páros, mint amikor a kis pláza cicák bepasiznak egy náluk majd 40 évvel idősebb gazdag fószerral. Az ilyentől hányingert kapok...:S

2009. máj. 14. 13:03
 5/14 anonim ***** válasza:
na, hát nagy %-ban az idős pasi - fiatal csaj kapcsolat a pénzről szól (akinek nem inge az ne vegye magára)....
2009. máj. 14. 13:06
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Akik nem hanyagolják el magukat, azok szépek és vonzóak, és tudják, hogy mit akarnak, és mindennek örülni tudnak, egy egész apróságnak is. Persze ez nem azt jelenti, hogy őket el kell hanyagolni, ugyanolyan nők mint bármelyik más korosztály. A 35-45 évesek között találhatsz pár életre szóló élményt.
2009. máj. 14. 13:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Én is szívesen kipróbálnám idősebb nővel.
2009. máj. 14. 14:03
 8/14 anonim ***** válasza:

Én bukom a korombeli és az érett nőkre is.:)

Sajnos az érettebb nők terén még nincs tapasztalatom.:(

2009. máj. 14. 14:11
 9/14 anonim ***** válasza:
Max 40éves korig afölött már nem igazán persze van kivétel.Gyereket is idősebb nőtől szeretnék de csak2-3 évvel legyen több mint én. 24/f
2009. máj. 14. 15:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként amikor egy nő kezd olyan "elhanyagolt" lenni (nem öltözik csinosan, elhízik, stb), az is azért van, mert nem kap elég figyelmet, törődést és kényeztetést nőként! ha az ilyen 35-40-50-satöbbi korú nők újra belekóstolhatnának a nőiességbe egy erős fiatalember mellett, nyugi, mindegyik egyből igényesebb lenne magára.... dehát egy éppen impotenssé váló (és ezen az érzelmi impotenciát is értem, amikor már csak a focimeccs meg a munkája érdekli, asszonykájának meg soha nem jut egy dícsérő, kedves szó) pasas mellett ehhez nincs meg a kellő motiváció.

Akinek nem inge, ne vegye magára! Én tapasztalatból tudom!

2009. máj. 14. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!