Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Barátom farka nem áll fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom farka nem áll fel teljesen! Pedig orálisan is szoktam kényeztetni! Amikor beteszi onnantól kezdve jó, de mihelyt kiveszi és még pózt váltunk "rá kel húznia" hogy álljon valahogy! Olyankor ráránt vagy 2-3-at! Miért van ez?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem kőből van, azért.
2009. máj. 14. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
úgyhívják merevedési zavar vagy túl ideges vagy leki okai vannak leginkább.ha sokszor előfordúl akkor érdemes urológushoz ,vagy szexuál pszihológushoz menni,akár neten is lehet rendelésekre írni és kap választ is rá . ő tud segíteni ebben.
2009. máj. 14. 09:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
az én páromé is ilyen eszembe se jutott, hoyg minodg kőkeménybnek kéne lennie, igaz azt nem mondanám, hoyg abszolúte lelenked pózváltáskor, de van amikor ő is " ráhúz". ns és? utána minden rendben. baj lenne?
2009. máj. 14. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az orális leginkább képzeletben jó. A gyakorlatban nekem legalábbis nem annyira, és igen előfordul, hogy hiába csinálja a barátnőm, nem izgat annyire, mintha benne lennék.

Ennek az okáról, lehet tényleg egy orvos tudna jó választ adni neked.

2009. máj. 14. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!